‘Heartstopper’: Netflix lost nieuwe foto’s van seizoen 3

Over precies één maand verschijnt het derde seizoen van Heartstopper op Netflix. Daarom heeft de streamingdienst nu twee nieuwe foto’s gelost. Het gaat om foto’s van hoofdrolspelers Kit Connor (Nick) en Joe Locke (Charlie) achter de schermen tijdens de opnames.

We hebben er lang op moeten wachten, maar nu komt het derde seizoen van Heartstopper écht dichtbij. Om ons warm te maken voor de release over precies één maand heeft Netflix nu nieuwe foto’s gedeeld van achter de schermen.

Heartstopper

In de reeks Heartstopper volgen we Charlie (Joe Locke) en Nick (Kit Conner). In de eerste twee seizoenen kregen we te zien hoe ze bevriend raakten en hoe die vriendschap uiteindelijk meer werd. Maar het is niet makkelijk om als tiener homoseksueel te zijn en dat aan de buitenwereld te tonen. Daarnaast krijgen de twee en hun vrienden ook te maken met andere zaken die al dan niet verbonden zijn aan hun leeftijd.

Het derde seizoen staat voor de deur en daarin zullen we kunnen zien hoe de relatie tussen Nick en Charlie serieuzer wordt. Zo hebben de hoofdrolspelers Kit Connor en Joe Locke in de eerste aflevering van Heartstopper: The Official Netflix Podcast al verklapt dat we een seksscène mogen verwachten.

In de twee nieuwe foto’s zijn Kit Connor en Joe Locke te zien op de set van het derde seizoen. Het gaat om een foto waarop ze buiten zijn in hun schooluniform en een foto waarop ze samen aan de eettafel zitten.

Bekijk de nieuwe foto’s hier op X:

Het derde seizoen van Heartstopper verschijnt op donderdag 3 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Elke maandag van september verschijnt een nieuwe aflevering van Heartstopper: The Official Netflix Podcast op YouTube en je favoriete podcastplatform.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...