‘Het Huis’ kondigt twee nieuwe gasten aan voor het komende seizoen

Ook Ruben Van Gucht en Barbara Sarafian zullen komend seizoen te zien zijn in Het Huis met Eric Goens. Daarmee zijn er nu al zes gasten bekend van het tiende seizoen van het populaire programma op VRT 1.

Het concept van Het Huis is zeer eenvoudig. Televisiemaker Eric Goens nodig telkens een bekende gast uit in zijn eigen huis. Die verblijft daar dan 24 uur zodat er de kans is om de bekende gezichten op een andere manier te leren kennen dan we gewoon zijn. Al negen jaar is het programma haast ongewijzigd – met een kleine uitstap naar Zuid-Afrika ertussen – te zien op VRT 1.

Later dit jaar kan je daar ook terecht voor het tiende seizoen, al is daarvoor nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt. Wel loste Goens de laatste maanden al meerdere namen van gasten voor dat nieuwe seizoen. Het gaat in de eerste plaats om zanger Bart Kaëll, die zijn deelname zelf bekendmaakte. Later deelde de VRT dat televisiemaker Arnout Hauben en zangeres Laura Tesoro op bezoek zullen komen in Het Huis. Goens zelf bevestigde dan weer de komst van Wesley Sonck.

Ruben Van Gucht en Barbara Sarafian

Aan dat lijstje kan nu ook Ruben Van Gucht (37) toegevoegd worden. De sportjournalist en -presentator gaat heel vaak over de tongen in Vlaanderen, maar spreekt zelf zelden met de media. Sinds 2022 is hij getrouwd met voormalige hoogspringster Blanca Vlašic, met wie hij ook een kindje heeft. Regelmatig duiken er echter geruchten op over andere vrouwen.

Ook Barbara Sarafian (56) zal langskomen in Het Huis. Zij is uiteraard vooral bekend als actrice, maar doet veel meer dan dat. Zo is ze al jarenlang jurylid in De Slimste Mens ter Wereld en krijgt ze daar binnenkort haar derde kans als kandidaat. Daarnaast is ze momenteel ook te zien in Kotmadam Sarafian.

Meer
Lees meer...