‘Het Huis’ maakt nieuwe gast bekend voor tiende seizoen

Eric Goens heeft een nieuwe naam bekendgemaakt voor het tiende seizoen van Het Huis. Het gaat om voormalig voetballer en huidig analist Wesley Sonck.

Het programma Het Huis heeft een eenvoudig concept, maar blijft al jaren een groot succes op VRT 1. Televisiemaker Eric Goens nodigt telkens een bekende gast uit om 24 uur door te brengen in een afgelegen villa.

Tijdens hun verblijf ontstaan er lange, diepgaande gesprekken, waardoor de kijker de gast op een heel andere manier leert kennen. Daarnaast bevat elke aflevering een fysieke uitdaging, een terugblik op het verleden en een verrassingsgast. Dit zorgt steeds voor unieke televisie waarin bekende personen zich van een heel andere kant laten zien.

Al vier gasten

Ondertussen is Het Huis dus al toe aan het tiende seizoen. Dat zal net zoals de voorbije jaren vermoedelijk in november of december uitgezonden worden op VRT 1. Een officiële releasedatum is er wel nog niet.

De voorbije weken kwamen we al drie namen te weten voor dat tiende seizoen. Het gaat in de eerste plaats om zanger Bart Kaëll, die zijn deelname zelf bekendmaakte. Vorige week maakte de VRT dan bekend dat ook televisiemaker Arnout Hauben en zangeres Laura Tesoro op bezoek zullen komen in Het Huis.

Wesley Sonck

En nu heeft presentator Eric Goens een vierde naam gedeeld. Dat deed hij op bezoek bij James Cooke in Café Congé. Het blijk te gaan om de 46-jarige voormalige voetballer Wesley Sonck. Die kan je kennen als voetballer van onder andere Beerschot, Genk, Ajax, Club Brugge en Lierse. Verder speelde Sonck ook 55 keer voor de Rode Duivels. Na zijn carrière werkte hij als coach en analist. Op televisie was hij al te zien als presentator van De Container Cup.

Bekijk hier de aankondiging van Eric Goens:

Meer
Lees meer...