Axel Daeseleire trekt naar Hollywood in tweede aflevering ‘Axel in Amerika’

Het nieuwe tv-seizoen is ondertussen al even bezig. Ook op Play4 zijn er enkele nieuwe programma’s van start gegaan. Een daarvan is Axel in Amerika waarin Axel Daeseleire door verschillende staten trekt en daar probeert uit te zoeken hoeveel die van elkaar verschillen. In de eerste week was Texas aan de beurt en deze week trekt de presentator naar Californië.

Axel startte vorige week zijn roadtrip in Amerika. Texas stond als eerste op de agenda en daar stond Axel ook meteen met zijn mond vol tanden. Elke Amerikaan heeft het recht om een wapen te kopen en te bezitten en in Texas zijn er zelfs bijna geen restricties. Dat merkte hij ook toen hij verschillende families bezocht, waar zelfs de kleinsten al leerden schieten.

Los Angeles

In de tweede aflevering van Axel in Amerika komt Axel aan in Los Angeles, de thuis van heel wat wereldsterren, maar ook de thuisbasis van vele paparazzi. Daar ontmoet hij Ricky Mendoza, de beroemdste paparazzo van LA.

Al is Axel zelf niet meteen de grootste fan van paparazzi: “In 2020 was ik één van de eerste Belgen die in coma werd gehouden door covid. Wat is er gebeurd? Fotografen probeerden toen binnen te komen door te doen alsof ze mijn broer waren. Gewoon voor een foto.”

Verder laat Axel Daeseleire zich in San Francisco vervoeren door een taxi zonder chauffeur én gaat hij op bezoek in Downtown Los Angeles, waar ook Skid Row zich bevindt, de ‘thuis’ van vele daklozen.

Bekijk hier alvast een fragment uit de tweede aflevering van Axel in Amerika:

Axel in Amerika is elke dinsdag om 21.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...