‘Homo Universalis’ zoekt nieuwe deelnemers: Zo schrijf je je in

De zoektocht naar de Homo Universalis, de mens die van alle markten thuis is, zit er alweer op. In de laatste aflevering was te zien hoe Wout de winnaar van de vierde editie werd. De zoektocht naar zijn opvolger is alvast van start gegaan. En zo kan jij je inschrijven.

De rubriek ‘Homo Universalis‘ sluit nu al vier jaar lang Iedereen Beroemd af en blijft duidelijk razend populair. Zo komt het ook later dit jaar opnieuw terug en voor die editie is Eén op zoek naar nieuwe deelnemers.

‘Homo Universalis’

Om de Homo Universalis te worden, moet je eigenlijk nergens de beste in zijn. Je moet er gewoon voor zorgen dat je nooit de slechtste bent. Want na elke opdracht valt degene die het slechtste was af. De opdrachten in het programma zijn meestal heel simpel, maar vooral leuk. Wie als laatste overblijft, krijgt de titel van Homo Universalis en kan een jaar lang gratis op reis.

Eén is nu opnieuw op zoek naar 100 mensen die hun kans willen wagen. Daarbij kan iedereen die dat wil, zich vanaf nu inschrijven voor de vijfde editie. Word jij de opvolger van Guy, Selattin, Preben en Wout?

Inschrijven

Je inschrijven kan via deze link. Wie wil deelnemen moet zich kunnen vrijmaken in juli 2022. Voor wie het einde bereikt, zal het gaan om 15 volledige opnamedagen. Om je in te schrijven moet je een vragenlijst invullen, maar ook een filmpje van één minuut insturen. Dat filmpje is heel belangrijk, laten de makers weten. Want daarop zal je vooral beoordeeld worden.

Wie uiteindelijk bij de 100 gelukkigen is, wordt daar ten laatste eind april van op de hoogte gebracht. Zij maken dus kans om de nieuwe Homo Universalis te worden.

Meer
Lees meer...