Hugh Jackman kondigt eigen concerten in New York aan

Hugh Jackman begint in 2025 aan een twaalf shows durende concertreeks in Radio City Music Hall. De concertreeks krijgt de naam From New York, With Love en gaat in januari van start. Daarna volgen er nog concerten in geselecteerde weekends tot aan de zomer.


In het kort

  • Hugh Jackman geeft in 2025 een concertreeks van twaalf shows in Radio City Music Hall in New York.
  • De concerten zijn getiteld From New York, With Love en laten nummers horen uit zijn verleden in musical.
  • De concertreeks vindt plaats in geselecteerde weekenden in april, mei, juni, juli en augustus.

Populair

Sinds de release van Deadpool & Wolverine is de populariteit van acteur Hugh Jackman opnieuw enorm gegroeid. Ook TikTok lijkt de acteur en zijn projecten te herontdekken en daarom heeft Jackman nu besloten om in 2025 zijn eigen concert in elkaar te steken. In tegenstelling tot zijn vorige concerten, zal From New York, With Love enkel in New York te zien zijn.

Jackman kondigde de concerten aan via een video op sociale media met Ryan Reynolds, die op speelse wijze een uitnodiging afsloeg om Jackman op het podium te vergezellen, maar wel interesse toonde om een technische repetitie bij te wonen. De concerten zullen nummers uit zijn Broadway- en filmmusicals bevatten, waaronder hits uit The Greatest Showman en The Music Man.

Citytrip

Wie de acteur en zanger dus wil zien optreden, zal een citytrip naar New York moeten overwegen. De première vindt plaats op 24 januari 2025. Daarna is From New York, With Love nog te zien in de weekends van 18-19 april, 23-24 mei, 20-21 juni, 18-19 juli en 15-16 augustus.

Meer
Lees meer...