‘Huizenjagers’ sluit seizoen af met BV-week met Saartje Vandendriessche, Ianthe Tavernier, Jo Hens en Liandra Sadzo

Het tiende seizoen van Huizenjagers zit er bijna op. Maar afsluiten doen we met een knal, want in de slotweek in Antwerpen gaan vier bekende Vlamingen op zoek naar een nieuwe woning. Het zorgt alvast voor boeiende zoektochten.

Het tiende seizoen van Huizenjagers bracht ons de voorbije weken onder andere naar de Westhoek, de Kempen en de Ardennen. Maar afsluiten doen we in Antwerpen. Daar gaan drie nieuwe makelaars op zoek naar droompanden voor vier bekende Vlamingen: Saartje Vandendriessche, Ianthe Tavernier, Jo Hens en Liandra Sadzo.

Makelaars

De eerste makelaar is ​Ria Verlaet. Zij nam in 2019 al eens deel aan Huizenjagers en won toen de weektrofee. Dat hoopt ze deze keer te herhalen. Op haar 62ste is ze nog even gedreven én ambitieus.

Jens Urabin is een van de hardst werkende makelaars van de regio. Zo wil hij zijn familie, en dan vooral zijn invalide broer, ondersteunen. Hij staat bekend om zijn informele stijl en staat 24/7 klaar voor zijn klanten.

De laatste makelaar is Leylah Alliet. Ooit was ze eredame bij Miss België, maar nu werkt ze in de vastgoedwereld. Deze jonge West-Vlaamse verhuisde voor de liefde naar Antwerpen en voelt zich ondertussen helemaal thuis in de stad.

Kopers

Acteur Jo Hens, onder andere bekend van Familie, bijt de spits af in de Antwerpse BV-week. Hij zoekt een woning in Mortsel of omgeving. Naast voldoende ruimte voor zijn hond, is het essentieel dat het huis een plek biedt voor zijn muziek, zowel voor zijn instrumenten als om te repeteren. Zijn budget is 625.000 euro.

Actrice en zangeres Ianthe Tavernier is dinsdag aan de beurt en krijgt hulp van actrice en vriendin Dorien Reynaert. Ianthe zoekt een rustig gelegen, vrijstaande woning net buiten de stad. Haar budget is 450.000 euro.

De jonge actrice Liandra Sadzo, bekend van #LikeMe en D5R, zoekt een eerste woning. Die moet veel kamers hebben voor haar diverse hobby’s en werk, zoals sport, video-opnamen, en opslag voor haar make-uplijn. Het budget is 350.000 euro.

De week wordt afgesloten met televisiemaakster Saartje Vandendriessche. Zij zoekt een woning om te wonen én te werken. Ze geeft workshops over wilde planten, biodiversiteit en bootcamps bij haar thuis, en zoekt een huis dat voldoende ruimte biedt voor deze activiteiten. Het voorziene budget is 750.000 euro.

Huizenjagers is van maandag tot en met donderdag dagelijks te zien op Play4.

Meer
Lees meer...