‘Huizenjagers’: Nieuw seizoen gaat binnenkort van start op Play4, met een bekende gast

Volgend jaar is het weer tijd om op zoek te gaan naar nieuwe huizen op Play4. Op maandag 8 januari gaat namelijk het nieuwe en alweer tiende seizoen van Huizenjagers van start.

Vanaf maandag 8 januari kan je op Play4 opnieuw kijken naar Huizenjagers. In het nieuwe seizoen zullen we opnieuw elke week van maandag tot donderdag drie makelaars aan het werk zien. Elke dag krijgen zij een nieuwe opdracht waarbij een persoon of een gezin op zoek is naar een geschikte woning. 

Lesley-Ann Poppe

Over dan nieuwe seizoen is nog niet veel bekendgemaakt. Wel kunnen we uit een eerste preview al afleiden dat er weer heel wat variatie te zien zal zijn. Zo zien we meteen een hele reeks verschillende trio’s van makelaars passeren. En ook de huizen die zij aanbieden aan de potentiële kopers zijn van een heel uiteenlopende stijl en bevinden zich duidelijk ook in heel verschillende prijsklassen.

En uiteraard is er ook bij de potentiële kopers uit Huizenjagers heel wat variatie te zien. Bij die mogelijke kopers die we in beeld zien, kunnen we ook al een bekend gezicht opmerken. Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin blijken namelijk op zoek te zijn naar een nieuwe woonst. Benieuwd of de voormalige Komen Eten-ster ook vindt wat ze zoekt en welke kopers de makelaars nog gelukkig kunnen maken met hun ontdekkingen.

Bekijk hier de aankondiging van Huizenjagers:

Huizenjagers gaat van start op maandag 8 januari op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...