‘Huizenjagers’ is binnenkort terug met miljoenenweek

Volgende maand keert Huizenjagers terug! In het nieuwe seizoen zullen we opnieuw zien hoe makelaars de perfecte woning proberen te zoeken voor uiteenlopende deelnemers. In de eerste week worden we meteen getrakteerd op miljoenenweek, waarin er naar dure woningen gezocht wordt.

Vanaf maandag 3 april kan je op Play4 opnieuw kijken naar Huizenjagers. In het nieuwe seizoen zullen we opnieuw elke week van maandag tot donderdag drie makelaars aan het werk zien. Elke dag krijgen zij een nieuwe opdracht waarbij een persoon of een gezin op zoek is naar een geschikte woning. En de eerste week wordt het al meteen een speciale zoektocht.

Huizenjagers

In de eerste week van het nieuwe seizoen van Huizenjagers krijgen de makelaars de opdracht om miljoenenwoningen te zoeken. De makelaars zijn Sophie, Rob en Justine. Vooral die laatste is opvallend want je kan Justine al kennen van The Sky is the Limit. Justine was 11 jaar lang dj bij 3Empress, maar door de uitbraak van het coronavirus, kwam haar carrière als dj stil te liggen en belandde ze in vastgoed. Wat begon als een tijdelijke tijdsinvulling in afwachting van de heropening van het feestleven, groeide uit tot een nieuwe carrière.

De kopers:

De kopers in de eerste week hebben een budget van 1 miljoen tot 2 miljoen euro. Jan en Katrien, die we in de eerste aflevering op maandag zullen zien, zoeken naar een villa met voldoende ruimte voor paarden. Daarnaast moet het huis ook plaats hebben voor hun vier kinderen en willen ze ook een zwembad met poolhouse. Zij hopen dat alles te vinden voor een budget van 1 miljoen euro.

Op dinsdag maken we kennis met Goele en haar schoondochter Annemie. Zij zoeken een woning om aan cohousing te doen. Zo willen ze vier aparte woonunits en één grote gemeenschappelijke ruimte waar de hele familie creatief bezig kan zijn. Ook zij hebben een budget van 1 miljoen euro.

In de derde aflevering op woensdag zien we een bekend gezicht met het grootste budget. Het gaat om Paul De Grande uit Stukken van Mensen. Hij is op zoek naar een nieuw luxepand voor zichzelf en zijn uitgebreide antiekcollectie. Paul is vooral op zoek naar een huis dat klasse uitstraalt en voldoende plaats heeft voor zijn gigantische collectie. Daarvoor heeft hij maar liefst 2 miljoen euro over.

Donderdag is het tijd voor de laatste kopers. Het gaat daarbij om twintigers Pim en Bush, die op zoek zijn naar een co-living woning, waar ze met zes anderen kunnen samenwonen. Ze zoeken daarvoor een groot herenhuis in Antwerpen met zes slaapkamers, een grote gemeenschappelijke ruimte en een tuintje. Daarnaast zoeken Pim en Bush ook een aparte woonunit voor zichzelf, waar ze een gezin kunnen stichten. Hun budget bedraagt 1,2 miljoen euro.

Huizenjagers is vanaf 3 april 2023 elke week van maandag tot donderdag te zien op Play4 om 20 uur.

Meer
Lees meer...