Deborah Leemans en nieuwe vriend Bruno zoeken woonst in ‘Huizenjagers’

Een bekend gezicht in Huizenjagers deze week, want niemand minder dan Deborah Leemans gaat op zoek naar een nieuwe woonst. Dat doet ze niet met haar ex Tim, maar wel met haar nieuwe vriend Bruno en hun vier honden. De aflevering met Deborah en Bruno wordt dinsdag uitgezonden.

Huizenjagers gaat deze week op zoek naar panden in de Denderstreek. Daar woont ook een oude bekende: Deborah Leemans. Zij gaat nu samen met haar nieuwe vriend Bruno op zoek naar een woning in de buurt van Ninove.

Deborah Leemans

Deborah was in 2018 met haar toenmalige vriend Tim te zien in Temptation Island. Tim, die later als Timtation door het leven ging, zorgde daar mogelijk voor de grootste plottwist uit de geschiedenis van het programma. Dat deed de Aalstenaar door na vijf dagen zijn mantra “No girls allowed unless Deborah Leemans” te laten vallen en zich volledig te storten op verleidster Cherish.

Het mag niet als een verrassing komen dat de relatie van Tim en Deborah niet standhield na Temptation Island. Ondertussen zijn we drie jaar later en heeft Deborah een nieuwe vriend: Bruno. Samen met hem wil ze nu een huis kopen in de Denderstreek en daarvoor schakelt ze de hulp in van de makelaars van Huizenjagers.

Huizenjagers

Deze week volgen we in Huizenjagers de makelaars Christophe, Diane en Didier. Christophe is een oude rot in het vak, die maar liefst 30 jaar ervaring heeft in het vak. Diane startte haar carrière 15 jaar geleden in Tenerife en Didier werkt al 12 jaar als makelaar en omschrijft zichzelf als een BA, een Bekende Aalstenaar.

Op maandag 4 oktober zoeken de makelaars naar een nieuwe woonst voor de 22-jarige Shanti en haar vriend. Zij willen vooral een ruimte voor een schoonheidssalon en een grote dressing. Dinsdag is het de beurt aan Deborah en Bruno. Zij willen graag een open bebouwing in het groen. Op woensdag maken we kennis met Marlene, zij zoekt een appartement om haar pensioen door te brengen in Aalst. De laatste mensen die deze week een huis zoeken zijn Sebastiaan en Karen, zij zoeken een hoeve waar ook ruimte is voor hun hond Dobby en hun pasgeboren dochter Elisabeth.

Meer
Lees meer...