‘Timtation’ zet na twee weken opvallende matching tattoo met nieuwe vriendin

Tim van Temptation Island heeft twee weken geleden opnieuw de vrouw van zijn leven gevonden. En deze keer heeft hij die liefde ook meteen vereeuwigd op zijn lichaam. Zo weet iedereen meteen dat het “no girls allowed, unless Sofie” is. En hoeft hij er zelfs geen briefjes meer voor aan z’n slaapkamerdeur te hangen.

Het seizoen van Temptation Island met Timtation ligt ondertussen al drie jaar achter ons, maar hij blijft nog steeds een van de meest spraakmakende deelnemers ooit. En zelfs drie jaar na zijn verschijning op televisie blijft hij tot de verbeelding spreken.

Timtation

Tim werd onsterfelijk door zijn passage op Temptation Island. In de eerste aflevering leek het erop dat Tim niet te verleiden was. Hij sprak alleen maar over zijn vriendin Deborah Leemans en verleidsters waren niet welkom in zijn slaapkamer. Want die was “no girls allowed unless Deborah Leemans“. Daarnaast sliep Tim met een kussen met een T-shirt van Deborah en stond er op zijn nachtkastje een foto van zijn vriendin.

Maar toch gebeurde het, Tim viel als een blok voor de charmes van verleidster Cherish. Hij trok de papiertjes van z’n deur, legde de foto van Deborah neer en slingerde het kussen met Deborahs T-shirt tegen de grond. Opnieuw was er nog maar één vrouw in het leven van Tim, maar dat was nu verleidster Cherish. Tim sprak zelfs al van trouwen met Cherish, maar het bleef bij een eenzijdige liefde en Tim bleef na Temptation Island alleen achter.

Nieuwe vriendin

Ondertussen zijn we drie jaar later en heeft Tim opnieuw de vrouw van z’n leven gevonden. Tim is nu twee weken samen met Sofie en hij laat er opnieuw geen gras over groeien. Zo heeft Tim nu al zijn geliefde vereeuwigd op zijn lichaam.

De twee lieten namelijk matching tattoos zetten. Het gaat om “His beauty” op de pols van Sofie en “Her beast” op de pols van Tim, verwijzingen dus naar de Disneyfilm Beauty and the Beast.

Zelf gezet

De tattoos werden gezet door Timtation zelf, want de Aalstenaar is de laatste tijd zelf bezig met het zetten van tatoeages. Op Instagram deelt hij geregeld foto’s van zijn werk.

Bij de post op Instagram zette Tim dan ook trots de hashtag #selftattooed. Hij heeft de tattoo dus niet enkel bij zijn vriendin Sofie gezet, maar ook bij zichzelf.

Bekijk hier de tattoos van Timtation en zijn vriendin Sofie:

https://www.instagram.com/p/CEggwfYjG8y/?igshid=1u6temqi5tqgc
Meer
Lees meer...