‘Viva La Feta’ maakt gasten voor tweede seizoen bekend

Het tweede seizoen van Viva La Feta komt eraan. Het programma waarin vrienden Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham bekende Vlamingen ontvangen op hun B&B op het Griekse eiland Sifnos heeft zijn nieuwe gasten bekendgemaakt. Het gaat om een diverse groep van acht namen.

Het concept van Viva La Feta is vrij eenvoudig. Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis, die bevriend raakten tijdens Over De Oceaan, ontvangen in een tijdelijke B&B op het Griekse Sifnos telkens een nieuwe, onaangekondigde gast die ze voor 48 uur moeten entertainen. In het eerste seizoen zagen we zo onder andere Martien Meiland, Bart De Wever, Marlène de Wouters en Bockie De Repper.

Meteen na afloop van dat seizoen werd een vervolg aangekondigd. En daarvan kregen we eind vorig jaar al de eerste twee namen: acteur Wim Willaert en minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V).

Zes nieuwe namen

Nu zijn daar nog zes nieuwe namen bijgekomen. De grootste namen daarvan komen allemaal uit de muziekwereld. Het gaat om Niels Destadsbader, Bart Peeters en Kate Ryan. We krijgen hen ook al kort te zien in de trailer hieronder die Play4 zojuist deelde. Antiekhandelaar Paul De Grande, bekend van Stukken van Mensen, en columniste en journaliste Mia Doornaert zullen ongetwijfeld meer verrassende gasten zijn voor Jani en Otto-Jan.

De minst bekende naam is die van Brandon Wen. Deze 29-jarige Amerikaan is modeontwerper en performancekunstenaar. Hij volgde vorig jaar Walter Van Beirendonck, zijn vroeger leerkracht, op als artistiek directeur van de Antwerpse Modeacademie.

Bekijk hier de eerste trailer van Viva La Feta:

Viva La Feta is later dit jaar te zien op Play4

Meer
Lees meer...