‘Huizenjagers’ trekt volgende week richting Waasland

Vanaf deze week is Huizenjagers terug op Play4. Het nieuwe seizoen ging meteen van start met een miljoenenweek, maar vanaf volgende week zijn er weer ‘normale’ afleveringen. Daarin zullen drie jonge makelaars op zoek gaan naar woningen in het Waasland.

Vanaf maandag 3 april kan je op Play4 opnieuw kijken naar Huizenjagers. In het nieuwe seizoen zullen we opnieuw elke week van maandag tot donderdag drie makelaars aan het werk zien. Elke dag krijgen zij een nieuwe opdracht waarbij een persoon of een gezin op zoek is naar een geschikte woning. In de tweede week gaat de zoektocht verder in het Waasland.

Huizenjagers

Na de miljoenenweek gaan er volgende week drie nieuwe makelaars op zoek naar huizen. Sven, Astrid en Laurens trekken richting de Hollandse grens en mogen hun vastgoedportefeuille bovenhalen in het Waasland. En het belooft een interessante week te worden, want alle drie de makelaars zijn nog piepjong.

Kopers

Doorheen de week zien we hoe vier duo’s op zoek gaan naar een huis. De eersten zijn Julie en Ellen, twee beste vriendinnen die graag zouden gaan samenwonen in de buurt van Berlare. Voor de tweede aflevering trekken we naar het nabijgelegen Overmere, waar Kenny een huis dichtbij zijn mama Natasja zoekt.

Op woensdag trekt het programma dan weer wat meer richting het noorden. Kenny en Ina zoeken een halfopen of open bebouwing tussen Lokeren en Waasmunster. In de laatste aflevering gaat het dan weer over een stekje waar Leontien en Patrick willen ontsnappen aan de drukte van de stad. Zij gaan op zoek naar een chalet waar ze in het weekend kunnen ontstressen.

Huizenjagers is van maandag tot donderdag om 20 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...