‘Huizenjagers’: Antiquair Paul De Grande verklapt nu al of hij huis heeft gekocht tijdens miljoenenweek

Volgende week keert Huizenjagers terug met nieuwe afleveringen. Vanaf maandag 3 april krijgen we elke week drie makelaars te zien die elk drie koppels aan een nieuw droomhuis proberen helpen. Het nieuwe seizoen gaat alvast van start met een miljoenenweek. Daarbij gaat ook antiquair Paul De Grande uit Stukken Van Mensen op zoek naar een huis.

Het nieuwe seizoen van Huizenjagers gaat met een knal van start. Vanaf volgende week gaan de eerste drie makelaars namelijk meteen op zoek naar miljoenenwoningen. Sommige daarvan zijn voor cohousing-projecten, maar ook antiquair Paul De Grande gaat op zoek naar een nieuwe stek. In De Tafel Van Vier liet hij al meteen weten of hij ook echt zijn droomhuis heeft gevonden.

Huizenjagers

In de eerste week van het nieuwe seizoen van Huizenjagers krijgen de makelaars de opdracht om miljoenenwoningen te zoeken. De makelaars zijn Sophie, Rob en Justine. Die laatste kan je al kennen van The Sky is the Limit, maar door het coronavirus koos ze voor een carrièreswitch.

Op woensdag mag Justine al meteen een ander bekend gezicht aan een huis helpen. Het gaat om Paul De Grande uit Stukken van Mensen. Hij is op zoek naar een nieuw luxepand voor zichzelf en zijn uitgebreide antiekcollectie. Paul is vooral op zoek naar een huis dat klasse uitstraalt en voldoende plaats heeft voor zijn gigantische collectie. Daarvoor heeft hij maar liefst 2 miljoen euro over.

Verkocht … of niet?

In de uitzending van De Tafel Van Vier was De Grande gisteren te gast. En nadat Gert Verhulst een kort fragment liet zien van de uitzending, vroeg hij aan de antiquair of hij ook gekocht heeft. “Ik probeer zo weinig mogelijk te zeggen … maar ik heb iets gekocht”, begon hij meteen. Daarna vertelde hij dat hij het helemaal niet had verwacht. “Ik deed mee zodat mensen zouden weten dat ik iets zocht, maar het is anders uitgedraaid. Ik heb meteen gekocht.”

Welke van de drie panden Paul uiteindelijk gekocht heeft, dat krijgen we op woensdag 5 april te zien op Play4.

Bekijk hier het fragment uit De Tafel Van Vier:

Meer
Lees meer...