I.M (MONSTA X) komt naar Europa met solotournee ‘Off The Beat’

I.M van de K-popgroep MONSTA X komt met zijn wereldtournee ‘Off The Beat’ naar Europa. De rapper zal halt houden in vier Europese steden. De concerten staan gepland voor juli en augustus en tickets gaan binnenkort in voorverkoop.

Goed nieuws voor Europese K-popfans want amper een dag nadat op ‘Music Bank Antwerp‘ zes K-popartiesten te zien waren in het Sportpaleis in Antwerpen zijn de volgende K-popconcerten op Europese bodem al aangekondigd. Het gaat om de wereldtournee van I.M van MONSTA X.

‘Off The Beat’-wereldtournee

I.M kondigde op zondag 21 april zijn solotournee ‘Off The Beat’ aan. De tour zal de rapper naar 19 steden brengen in Azië, Noord-Amerika en Europa. De tour wordt afgetrapt in Seoul met twee concerten op zaterdag 25 en zondag 26 mei. Twee maanden later is het de beurt aan Europa. Daar zal I.M te zien zijn in vier steden. Als eerste is Londen aan de beurt op vrijdag 26 juli. Vervolgens trekt I.M naar Parijs op zondag 28 juli. De Europese tour wordt vervolledigd met twee concerten in Duitsland. Op donderdag 1 augustus zal I.M te zien zijn in Berlijn en op zaterdag 3 augustus staat hij op het podium in Keulen.

Vanaf donderdag 8 augustus trekt I.M naar de Noord-Amerika waar hij in totaal negen concerten zal spelen. Het gaat hierbij om zeven concerten in de Verenigde Staten en twee in Canada. De tour wordt afgesloten met vier concerten in Azië. Deze zullen doorgaan in Taipei (Taiwan) op donderdag 19 september, Tokio (Japan) op zondag 22 september, Bangkok (Thailand) op dinsdag 24 september en Macau op zondag 29 september.

Er is voorlopig nog geen informatie bekend over de exacte concertlocaties en de ticketverkoop.

Bekijk hier de aankondiging en affiche voor de ‘Off The Beat’-wereldtournee:

Meer
Lees meer...