Ideale schoonzoon Christoff laat eerste tattoo zetten en het is meteen niet de kleinste …

Schlagerzanger Christoff liet onlangs zijn eerste tattoo zetten. En het is geen kleine verstopte tatoeage, maar meteen een donkere die ongeveer z’n halve onderarm vult. Christoff liet de tattoo zetten voor het nummer ‘Ein Tattoo ist für die Ewigkeit’ met zijn Duitstalige boysband KLUBBB3.

Je zou het hem niet geven, maar Christoff heeft sinds kort een tatoeage. De schlagerzanger, die er steevast uitziet alsof hij voor de eerste keer de ouders van zijn nieuw lief gaat ontmoeten, zal vanaf nu lange mouwen moeten dragen om zijn imago als ideale schoonzoon te bewaren. Want hij koos voor een grote donkere tatoeage die de helft van zijn onderarm vult.

BBB

BBB staat er op de binnenkant van de onderarm van Christoff te lezen. En nee, dat is niet omdat Christoff z’n goed voornemen om naar de BBB-lessen in de fitness te gaan wel heel serieus neemt. Maar het is het logo van de Duitse schlager-boysband KLUBBB3 waarin hij samen met de Nederlander Jan Smit en de Duitser Florian Silbereisen schlagernummers brengt in het Duits.

De tattoo moest eigenlijk een stuk kleiner zijn. “Het is de schuld van Jan (Smit, red.) dat ze zo groot is uitgevallen”, laat Christoff weten aan Het Laatste Nieuws. “Eigenlijk wilde ik een tattoo die ik verborgen kon houden onder mijn horloge, maar Jan heeft de tatoeëerder achter mijn rug opdracht gegeven om ze flink wat groter te maken.”

Screenshot YouTube

Matching tattoos

Christoff was niet de enige die het logo van KLUBBB3 liet tatoeëren, ook de andere leden van de schlagerboysband, Jan Smit en Florian Silbereisen, lieten dezelfde tattoo zetten.

“Het idee is gegroeid uit een afspraak tussen ons drie,” legt Christoff uit. “Jan, Florian en ik spraken af dat we bij een nummer 1 allebei dezelfde tattoo zouden zetten. Toen ons album vorig jaar vanuit het niets op de eerste plek binnenkwam, konden we dus niet meer terug.”

Het trio liet de matching tattoos zetten in de videoclip van hun nieuwe nummer Ein Tattoo ist für die Ewigkeit. Want ja, zo’n tattoo is natuurlijk voor de eeuwigheid.

Screenshot YouTube

Meningen zijn verdeeld

De fans van Christoff reageren verdeeld. Sommigen zijn fan van de tattoo, anderen vinden het niet echt passen bij z’n imago. “De meningen zijn verdeeld, ja”, vertelt de schlagerzanger. “Maar dat is niet erg. Zelf vond ik tattoos vroeger niet echt mooi, maar ik ben er wel van gaan houden.”

Christoff zelf is heel tevreden met z’n tattoo. “Ik vind het wel stoer. Al moet ik er wel nog aan wennen. Het prikken zelf was draaglijk, maar hoe dichter de naald naar mijn hand kwam, hoe pijnlijker het werd.”

Screenshot YouTube

Bekijk hier de clip waarin Christoff samen met zijn collega’s van KLUBBB3 een tattoo laat zetten:

Meer
Lees meer...