Idris Elba voor de derde keer getrouwd in prachtige Marokkaanse ceremonie

Idris Elba voor de derde keer getrouwd in prachtige Marokkaanse ceremonie

Idris Elba, bekend van ‘Luther’, ‘Avengers’, ‘The Wire’ en van de meest getipte James Bond, is getrouwd. De 46-jarige acteur stelde duizenden harten tegelijk teleur door in het huwelijksbootje te stappen met Sabrina Dhowre. De ceremonie vond plaats in het sprookjesachtige Marokko, waar de festiviteiten drie dagen doorgingen.

Berg je dromen maar op: Idris Elba is geen vrijgezel meer. De Brit, die zowat om de veertien dagen getipt wordt als de nieuwe James Bond, trouwde dit weekend met zijn adembenemende bruid, Sabrina Dhowre. Dhowre en Elba zijn verloofd sinds 2018, voor hem is het zijn derde huwelijk.

Trouwen in Marrakech

Het paar trouwde dit weekend in Marakkech, Marokko en duurde drie dagen. De eerste dag was gewijd aan een etentje met het thema ‘kleuren van de soeks’. Deel twee bestond uit de ceremonie. Op de derde dag werd er nog ontbeten en (vermoedelijk) uitgekaterd. Vogue wierp al een eerste blik op de bruid en bruidegom.

De bruid …

Naar verluid droeg Dhowre niet één maar twee jurken door topdesigner Vera Wang. Deze off-shoulder ziet er alvast fantastisch uit.

… en een stralende Elba!

Elba zelf stond ook te glunderen in een pak door Oswald Boateng, zo’n beetje de vaste designer van de Luther en Star Trek-ster. Boateng werkt ook regelmatig voor Savile Row, de Britse kostuumdesigner waar je een pak gaat halen als je een echte sterk bent. Heel Kingsmen van ‘m.

Wie is Sabrina Dhowre?

Dhowre is een model en voormalig Miss Vancouver, ze is 29 jaar oud. De twee ontmoetten elkaar in 2017 en zouden sindsdien aan het daten zijn. In 2018, tijdens een première van een film, ging Elba op één knie. Dhowre zei ‘ja’ onder een denderend applaus. Sindsdien is het wachten op het officiële jawoord, vanaf dit weekend mag Dhowre zich mevrouw Elba noemen.

Voor Dhowre is het haar eerste huwelijk, haar 16-jaar oudere man is aan zijn derde keer ‘ja’ toe. Elba heeft twee kinderen, een zoon en een dochter, uit twee vorige relaties. In 2016 was hij nog vier maanden getrouwd met Sonya Nicole Hamlin. Van 1999 tot 2004 was hij ook getrouwd met Hanne Kim Norgaard. Met haar heeft hij een dochter, Isan.

Gesponsorde artikelen