In deze ‘La Casa de Papel’-escape room kan je je volledig inleven in de Netflix-reeks

In deze ‘La Casa de Papel’-escape room kan je je volledig inleven in de Netflix-reeks

‘La Casa de Papel’ komt later dit jaar terug, maar voor wie niet kan wachten, hebben wij goed nieuws. In het Nederlandse Utrecht is er nu namelijk een escape room geopend volledig in de stijl van de Netflix-reeks. 

Geweldig nieuws voor fans van de Netflix-reeks La Casa de Papel. Want nu kan je jezelf even (of iets langer) El Profesor, Tokyo, Rio en co wanen in een escape room die gebaseerd is op de populaire Netflix-reeks.

Virtual reality escape game

De La Casa de Papel-escape room is niet echt een escape room, maar eerder een escape game. Het is dus niet de bedoeling om zo snel mogelijk uit een kamer te ontsnappen, want je wil er natuurlijk lang blijven en geld drukken.

Maar er is meer. De escape game is namelijk gedeeltelijk gemaakt in virtual reality. Naast de normale escape room-raadsels zijn er in deze La Casa de Papel-versie ook raadsels in virtual reality. Verder kan je werkelijk met àl je vrienden naar deze escape room, want er is ruimte voor 6 tot 48 mensen. Daarbij ga je in verschillende teams de strijd aan om te ontsnappen met zoveel mogelijk geld. En goed nieuws voor de couch patatoes onder ons, want een goede conditie is niet vereist. Meer info vind je op de website van Escape Room Time.

Pop-up

De escape room ligt in het Nederlandse Utrecht, maar er is een oplossing voor wie dat toch een beetje te ver rijden vindt. Je kan de escape room namelijk huren en het dus bestellen op locatie.

Met de hulp van virtual reality kan dus ook jouw achtertuin omgebouwd worden tot de nationale bank van Spanje, waarin je dan samen met je vrienden of collega’s La Casa de Papel-gewijs geld kan beginnen drukken. Meer info over de La Casa de Papel-escape room op locatie vind je hier.

Het derde seizoen van La Casa de Papel verschijnt op 19 juli op Netflix. De eerste trailer en informatie over dat seizoen vind je hier.

Onze 50 beste reeksen op Netflix vind je hier.

Gesponsorde artikelen