‘Inside Out 2’ staat nu op Disney+

Vanaf vandaag kan je op Disney+ kijken naar de film Inside Out 2. De film verscheen enkele maanden geleden en groeide uit tot de meest succesvolle animatiefilm aller tijden. Miljoenen mensen bekeken de film al in de cinema, maar nu kan je hem dus ook gewoon thuis bekijken.

Inside Out 2 verscheen in juni 2024 in de zalen en groeide uit tot een enorm succes. Zo werd de film al snel de meest succesvolle film van 2024. Daarnaast stak hij ook Frozen II voorbij aan de box-office, waardoor het hij de meest succesvolle animatiefilm aller tijden werd. Wie de film toch nog niet gezien heeft, kan dat nu doen via Disney+.

Inside Out 2

Inside Out 2 is de sequel van de film uit 2015. Daarin maakten we kennis met Riley en haar emoties. De emoties van Riley worden voorgesteld door figuurtjes die in haar hoofd leven en moeten samenwerken om ervoor te zorgen dat Riley de moeilijke situaties in haar leven een plaats kan geven. In de eerste film was Riley elf jaar oud en volgden we haar vijf basisemoties Joy, Anger, Fear, Disgust en Sadness.

In de sequel is Riley veertien jaar en belandt ze in de pubertijd, die zorgt ervoor dat er enkele nieuwe emoties hun intrede maken. Anxiety, Envy, Embarrassment en Ennui komen het evenwicht verstoren en alle emoties zullen een nieuwe manier moeten vinden om samen te werken.

De animatiefilm was niet alleen een succes aan de box-office, met een totaal van 1,687 miljard dollar (1,52 miljard euro), maar ook critici waren lovend over de film. Zo heeft de film een score van 90 procent op Rotten Tomatoes.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Inside out 2 staat nu op Disney+.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...