‘Inside the Mind of a Dog’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe documentaire Inside the Mind of a Dog. Daarin zullen we aan de hand van interviews met kenners leren wat er zich afspeelt in het hoofd van een hond.

In 2022 pakte Netflix uit met de documentaire Inside the Mind of a Cat, waarin je alles kon leren over katten en wat er zich in hun schattige hoofdjes afspeelt. En vanaf nu kan je kijken naar een nieuwe documentaire in deze reeks, maar nu volledig in het teken staan van honden.

Inside the Mind of a Dog

Elk hondenbaasje heeft waarschijnlijk al eens naar zijn, haar of hun trouwe viervoeter gekeken en zich afgevraagd wat er zich afspeelt in hun hoofd. Netflix probeert die vraag nu te beantwoorden in de nieuwe documentaire Inside the Mind of a Dog.

We kijken naar de geschiedenis van honden, naar hoe ze getraind kunnen worden en hoe ze communiceren met elkaar. Verder leren we ook dat honden net zoals mensen gezichtsuitdrukkingen hebben, waarmee ze hun gevoelens kunnen overbrengen. De trailer vertelt ook dat honden daadwerkelijk proberen om te communiceren met mensen. In de documentaire zullen we leren hoe we honden beter kunnen begrijpen. Want op die manier kan de band tussen mensen en honden nog hechter worden.

De regie voor de documentaire is opnieuw in handen van Andy Knight Mitchell, die ook al verantwoordelijk was voor Inside the Mind of a Cat. Daarnaast maakte hij ook al Penguin Town en Naledi: A Baby Elephant’s Tale.

Bekijk hier de officiële trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...