Left Right
scrollTop top

Is je iPhone traag? Probeer dan eens deze verrassende oplossing


Is je iPhone traag? Probeer dan eens deze verrassende oplossing

Het lijkt erop dat Apple iPhones met een zwakke batterij bewust trager doet werken zodat ze minder last hebben van batterijproblemen. Dat denken alleszins enkele gebruikers op Reddit. Ze merkten namelijk dat hun iPhone heel wat sneller begon te werken met een nieuwe batterij.

De batterij van iPhones blijft een van de grootste problemen want die is namelijk altijd te snel plat. Maar veel mensen met een iPhone 6 of 6s hadden met de update naar iOS 10.1 pas echt grote problemen. Apple besloot dat probleem op te lossen en sommigen kregen zelfs een nieuwe batterij.

Sneller werken met nieuwe batterij

Volgens gebruikers op het forum van Reddit kwam Apple ook met een andere oplossing. Zij ontdekten namelijk dat iPhones met een nieuwe batterij ineens veel sneller beginnen werken.

Volgens hen kijkt de software van je iPhone naar de staat van je batterij en past hij de snelheid van het toestel daaraan aan. Door de processor minder goed te doen werken, valt een iPhone met een slechte batterij toch niet zo snel uit.

Apple moet nog reageren

Apple heeft zelf nog niet gereageerd op de theorie. Het is wel bekend dat ze een gelijkaardig systeem toepassen op hun MacBooks als de batterij daarvan versleten raakt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  58.640.945
 • Aantal
  doden
  1.387.976
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  558.779
 • Aantal
  doden
  15.618