Jamie Dornan wordt binnenkort voor de derde keer papa

Jamie Dornan wordt binnenkort voor de derde keer papa

Jamie Dornan, aka Mister Grey uit de ‘Fifty Shades’-films, verwacht samen met zijn vrouw Amelia Warner een derde kindje. Het koppel heeft al twee dochters, Dulcie van 4 jaar oud en Elva die 2 jaar is.

Hoewel Jamie Dornan in de Fifty Shades-films veel tijd doorbrengt in de Red Room, zal de acteur in het echte leven binnenkort weer vaak terug te vinden zijn in de babykamer. Hij verwacht namelijk samen met zijn vrouw Amelia Warner een derde kindje.

Twee dochters

Jamie Dornan is natuurlijk vooral bekend voor zijn rol als Christian Grey in de verfilming van de boeken van Fifty Shades of Grey, maar hij speelde ook de hoofdrol in de reeks The Fall, die volledig terug te vinden is op Netflix. Dornan trouwde in 2013 met Amelia Warner, een Britse actrice en zangeres. Ze kregen samen al twee dochters, Dulcie en Elva. Dulcie is nu vier jaar oud, Elva twee.

Hij ziet de rol van vader als dé glansrol van z’n carrière. “Vader zijn is het beste”, liet hij weten aan Sunday Times. “Ik vind het een gezonde en heerlijke plicht om voor m’n kinderen te zorgen en ik vind het echt leuk. Het past bij me. Mijn kinderen gelukkig maken is een goede drijfkracht voor mijn vrouw en ik.”

“Mini-versie van mezelf”

Of het nu opnieuw Fifty Shades of Pink wordt in de kinderkamer is nog niet geweten, maar Jamie droomt toch stiekem van een jongetje en wel om deze reden.

in een interview zei hij daarover het volgende: “Ik dacht altijd dat ik een jongetje wilde, ik weet niet, ik denk dat je als man denkt ‘Oh, dan heb ik een mini-versie van mezelf’, op een soort narcistische manier.” Maar hey, hoe meer Jamie Dornans op de wereld, hoe beter toch?

Zin gekregen om de Fifty Shades-films nog een keertje te herbekijken? Dat kan hier.

Gesponsorde artikelen