‘Jani & James doen-het-zelf’ krijgt in laatste aflevering bezoek van twee Verhulstjes

Het eerste seizoen van Jani & James doen-het-zelf zit er bijna op. Vanavond is de laatste aflevering te zien en daarin gaan James Cooke en Jani Kazaltzis aan de slag bij een hondenpension. Om te tonen dat ze het aankunnen, gooien de makers er nog een extra uitdaging tegenaan. En dat is eentje die hen beide wel eens hun carrière zou kunnen kosten.

Jani Kazaltzis en James Cooke zijn samen al heel wat jaren op televisie te zien. Jani begon zijn carrière in het iconische Zo Man Zo Vrouw en James was enkele jaren later voor het eerst te zien bij Gert Late Night. Ondertussen is het duo niet meer van het scherm weg te slaan en deden ze ook allebei mee aan Over de Oceaan. Toch hebben ze nog nooit echt iets samen gemaakt.

Daar kwam enkele weken geleden verandering in met Jani & James doen-het-zelf. Ondertussen hebben de twee er al heel wat uitdagingen opzitten. Zo baatten ze onder andere al een camping uit, stonden ze al in de frituur en hielpen ze mee bij thuiszorg. In de laatste aflevering staat het hondenpension op de planning.

Hoog bezoek

Ze nemen voor enkele dagen het hondenpension van Femke over. Van lange wandelingen maken en de viervoeters een verfrissende douche geven, tot samen naar films kijken en massages geven. Het staat allemaal op het programma. En alsof dat nog niet genoeg stress veroorzaakt, komt er nog een schepje bij.

Het duo krijgt namelijk hoog bezoek van Ellen Callebout en hond Leo. Die laatste is misschien wel de grootste diva uit de familie Verhulst en wordt dan ook op handen gedragen. Iets wat zowel James als Jani maar al te goed beseffen. “Als er iets met de hond van Ellen en Gert gebeurt, dan krijgen wij niet één, maar een leger advocaten voor onze neus. Onze carrière, gedaan!”, klinkt het.

Jani & James doen-het-zelf is vanavond om 21.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...