‘Viva la Feta’ met Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham krijgt een derde seizoen

Goed nieuws voor de fans van Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis. Die laatste heeft namelijk aangekondigd dat er een derde seizoen komt van Viva la Feta. Wanneer dat zal uitgezonden worden en wie de gasten zijn, is wel nog niet bekendgemaakt.

Het concept van Viva La Feta is vrij eenvoudig. Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis, die bevriend raakten tijdens het eerste seizoen van Over De Oceaan, ontvangen in een tijdelijke B&B op het Griekse Sifnos telkens een nieuwe gast die ze voor 48 uur moeten entertainen. Maar het addertje onder het gras is dat ze niet weten wie ze over de vloer krijgen tot die persoon van de boot stapt.

Verschillende gasten

Het eerste seizoen van het populaire programma werd uitgezonden in het voorjaar van 2022. Toen ontvingen Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham achtereenvolgens Serine Ayari, Martien Meiland, Marlène de Wouters, Bart De Wever, Bockie De Repper, Barbara Sarafian, Marie & Viktor Verhulst en Reginald Moreels.

Het tweede seizoen volgde een jaar later met Wim Willaert, Annelies Verlinden, Kate Ryan, Bart Peeters, Brandon Wen, Paul De Grande, Mia Doornaert en Niels Destadsbader als gasten.

Derde seizoen

Aangezien er dit voorjaar geen nieuw seizoen komt van Viva la Feta vreesden veel kijkers dat het programma afgevoerd was, maar dat blijkt niet waar te zien. In de podcast De 10 meest gegoogelde vragen van Maarten en Dorothee van Qmusic verklapte Jani namelijk dat er een derde seizoen komt.

Wie de gasten daarin zullen zijn, is nog niet bekend, want de nieuwe afleveringen zijn nog niet opgenomen. Het zal dus vermoedelijk ook nog wel even duren voor het derde seizoen op televisie verschijnt.

Meer
Lees meer...