‘Viva La Feta’: Eerste gast Wim Willaert doet bijzondere onthulling

Het tweede seizoen van Viva La Feta gaat vanavond van start op Play4. Daarbij is acteur Wim Willaert de eerste gast op de B&B van Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham … en hij zorgt meteen voor een wel heel open bekentenis.

Het concept van Viva La Feta is vrij eenvoudig. Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis, die bevriend raakten tijdens het eerste seizoen van Over De Oceaan, ontvangen in een tijdelijke B&B op het Griekse Sifnos telkens een nieuwe gast die ze voor 48 uur moeten entertainen. Maar het addertje onder het gras is dat ze niet weten wie ze over de vloer krijgen tot die persoon van de boot stapt.

Enkele weken terug kwamen we de acht gasten te weten die in het tweede seizoen naar Griekenland trekken voor Viva La Feta. Het gaat om Niels Destadsbader, Annelies Verlinden, Kate Ryan, Wim Willaert, Bart Peeters, Paul De Grande, Mia Doornaert en Brandon Wen.

Wim Willaert

De eerste gast is dus Wim Willaert en vanavond kan je zien hoe zijn verblijf bij Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham verliep. In een fragment dat Play4 zojuist deelde, zie je hoe dat zorgt voor heel open gesprekken.

“Ik heb het geprobeerd met mannen, want ik heb ooit een man gepepen … dat is de verleden tijd van pijpen”, horen we Wim Willaert zeggen. Jani is meteen één en al oor, waar de acteur meer uitleg moet geven over een wilde nacht op zijn 16de. “Ik denk dat er nog meer mannen zijn die dat hebben gedaan”, concludeert Jani Kazaltzis. Otto-Jan Ham blijkt dan weer ‘enkel’ ooit eens gekust te hebben met een vriend.

Bekijk hier het fragment uit Viva La Feta:

Viva La Feta is iedere maandag om 21 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...