‘Viva La Feta’ komt volgende week al terug!

Vanaf volgende week kan je op Play4 kijken naar het tweede seizoen van Viva La Feta. Daarin zullen Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham opnieuw een aantal bekende Vlamingen over de vloer krijgen die samen met hen een weekendje zullen doorbrengen op het Griekse eiland Sifnos.

Viva La Feta komt vanaf volgende week maandag terug. In het tweede seizoen zullen Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham opnieuw hun B&B op het Griekse eiland Sifnos openen voor acht bekende Vlamingen.

Viva La Feta

Het concept van Viva La Feta is vrij eenvoudig. Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis, die bevriend raakten tijdens het eerste seizoen van Over De Oceaan, ontvangen in een tijdelijke B&B op het Griekse Sifnos telkens een nieuwe gast die ze voor 48 uur moeten entertainen. Maar het addertje onder het gras is dat ze niet weten wie ze over de vloer krijgen tot die persoon van de boot stapt.

In het eerste seizoen zagen we zo onder andere Martien Meiland, Bart De Wever, Marlène de Wouters, Bockie De Repper en Marie en Viktor Verhulst. Het programma zorgde naast enkele grappige momenten, zoals Jani’s eeuwige strijd tegen de lokale straatkatten en de panne van de jeep, ook voor openhartige gesprekken met de gasten.

Seizoen 2

Meteen na afloop van dat seizoen werd een vervolg aangekondigd. En daarvan kregen we eind vorig jaar al de eerste twee namen: acteur Wim Willaert en minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V). Recent werden ook de andere namen bekendgemaakt. De grootste namen daarvan komen allemaal uit de muziekwereld. Het gaat om Niels Destadsbader, Bart Peeters en Kate Ryan.

Maar daarnaast krijgen ze ook gasten uit andere velden over de vloer. Het gaat zo om antiekhandelaar Paul De Grande, bekend van Stukken van Mensen, en columniste en journaliste Mia Doornaert. De achtste en laatste gast is misschien niet heel bekend, maar daardoor niet minder interessant. Het gaat om de 29-jarige modeontwerper en performancekunstenaar Brandon Wen. Hij volgde vorig jaar Walter Van Beirendonck, zijn vroeger leerkracht, op als artistiek directeur van de Antwerpse Modeacademie.

Het tweede seizoen van Viva La Feta is vanaf 13 maart 2023 elke maandag te zien op Play4 en online via GoPlay. In de nieuwe teaser krijgen we te zien hoe Jani en Otto-Jan weer enkele leuke activiteiten voorzien hebben voor de gasten. Van paardrijden tot pottenbakken en zeilen, er valt duidelijk weer heel wat te beleven op Sifnos.

Bekijk hier de teaser voor het tweede seizoen van Viva La Feta:

Viva La Feta is vanaf maandag 13 maart elke week om 21 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...