‘Viva La Feta’: Niels Destadsbader openhartig over liefdesleven

Vanavond is het alweer tijd voor de laatste aflevering van Viva La Feta. Daarin verwelkomen Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis nog één gast op het eiland Sifnos. En deze keer is het aan zanger en presentator Niels Destadsbader. Tijdens een bezoek aan de kapel is Niels openhartig over zijn jeugd en zijn relatieverleden.

Het concept van Viva La Feta is vrij eenvoudig. Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis, die bevriend raakten tijdens het eerste seizoen van Over De Oceaan, ontvangen in een tijdelijke B&B op het Griekse Sifnos telkens een nieuwe gast die ze voor 48 uur moeten entertainen. Maar het addertje onder het gras is dat ze niet weten wie ze over de vloer krijgen tot die persoon van de boot stapt.

Ondertussen zijn al heel wat gasten de revue gepasseerd en maandagavond is het dan ook tijd voor de allerlaatste aflevering. Na namen als Bart PeetersPaul De GrandeKate Ryan en Wim Willaert is het nu de beurt aan Niels Destadsbader.

Liefdesverdriet

Naast cocktails drinken en praten over Niels’ indrukwekkende carrière, is er in de laatste aflevering ook plek voor wat serieuzere momenten. Zo zagen we eerder al in een preview hoe de zanger emotioneel wordt nadat hij vertelt over hoe sommige collega’s over hem praten. Maar daarnaast zal Niels vanavond ook eerlijk met Jani praten over zijn vorige relaties, hoe die hem veranderd hebben en de toekomst.

“Als je naast je kijkt, dan zie je dat iedereen van mijn leeftijd de stap naar een familie al heeft gezet”, begint hij. “Bij mij is dat nog niet duidelijk. Voor hetzelfde geld kom ik binnenkort iemand tegen en is die twijfel weg, dat kan. Maar dat is nog niet het geval.” Daarna babbelt Niels over de relatie die voor hem veel heeft veranderd. “Iemand moeten loslaten die je zo graag ziet is zo moeilijk. Je kan daar zo verdrietig van worden.”

Bekijk de preview hier:

Meer
Lees meer...