‘Viva La Feta’: Artistiek directeur Brandon Wen breekt lans voor mensen in modesector

Viva La Feta is maandag alweer toe aan de vijfde aflevering. Daarin krijgen Jani en Otto-Jan gezelschap van Brandon Wen, artistiek directeur van de modeacademie. Wen is misschien wel de minst bekende naam van dit seizoen, maar zeker niet de minst interessante. In de aflevering neemt hij het alvast op voor de mensen in de modesector.

Het concept van Viva La Feta is vrij eenvoudig. Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis, die bevriend raakten tijdens het eerste seizoen van Over De Oceaan, ontvangen in een tijdelijke B&B op het Griekse Sifnos telkens een nieuwe gast die ze voor 48 uur moeten entertainen. Maar het addertje onder het gras is dat ze niet weten wie ze over de vloer krijgen tot die persoon van de boot stapt.

Enkele weken terug kwamen we de acht gasten te weten die in het tweede seizoen naar Griekenland trekken voor Viva La Feta. Onder meer Annelies Verlinden en Kate Ryan zijn ondertussen de revue gepasseerd. Deze week is het de beurt aan Brandon Wen.

Brandon Wen

Brandon Wen, artistiek directeur van de Antwerpse Modeacademie en opvolger van Walter Van Beirendonck, meert komende maandag aan op Sifnos. Zowel Otto-Jan als Jani lijken in eerste instantie geen idee te hebben van wie hun gast precies is, maar na wat opzoekwerk zijn beide heren onder de indruk.

Jani lijkt zelfs een beetje beschaamd, aangezien hij zelf jaren als stylist heeft gewerkt in verschillende programma’s. Maar van die schaamte ziet hij al snel af en samen met Otto-Jan probeert hij Brandon van een fantastische 48 uur te voorzien.

Otto-Jan trekt met Brandon naar een keramiekatelier om er de traditionele ambachten van het eiland te ontdekken. En daar is Brandon wel heel eerlijk over Otto-Jans creatie: “Als je mijn mening vraagt, geef ik die ook gewoon eerlijk”. Daarna is het tijd voor avontuur en laat Jani de artistiek directeur uit zijn comfortzone treden door samen te gaan bergbeklimmen.

Bekijk de preview hier:

Viva La Feta, elke maandag om 21u op Play4 en op GoPlay.

Meer
Lees meer...