‘Viva La Feta’: Jani en Otto-Jan houden minister Annelies Verlinden van het werk

Afgelopen maandag is het nieuwe seizoen van Viva La Feta van start gegaan op Play4. Daarin verwelkomen Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham elke week een nieuwe gast. Al weten ze nooit op voorhand wie dat precies wordt en dat kan soms voor gênante verwelkomingen zorgen. In de tweede aflevering verwelkomt het duo de minister van Binnenlandse Zaken, Annelies Verlinden.

Het concept van Viva La Feta is vrij eenvoudig. Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis, die bevriend raakten tijdens het eerste seizoen van Over De Oceaan, ontvangen in een tijdelijke B&B op het Griekse Sifnos telkens een nieuwe gast die ze voor 48 uur moeten entertainen. Maar het addertje onder het gras is dat ze niet weten wie ze over de vloer krijgen tot die persoon van de boot stapt.

Enkele weken terug kwamen we de acht gasten te weten die in het tweede seizoen naar Griekenland trekken voor Viva La Feta. Wim Willaert was vorige aflevering als eerste aan de beurt en nu is het de beurt aan minister Annelies Verlinden. Daarna volgen nog Niels Destadsbader, Kate Ryan, Bart Peeters, Paul De Grande, Mia Doornaert en Brandon Wen.

Annelies Verlinden

Na 48 uur met acteur Wim Willaert, is het volgende aflevering tijd voor het serieuzere werk voor Jani en Otto-Jan. Ze krijgen namelijk een minister op bezoek. En daarbij lijkt het grootste obstakel … het werk te zijn. Tijdens het verblijf op Sifnos blijft minister van Binnenlandse Zaken aan haar gsm gekluisterd om telefoontjes te beantwoorden. Tot grote frustratie van Jani, die haar een verdiende en rustige vakantie wil aanbieden.

In een eerste video zien we zo hoe Verlinden om de haverklap lijkt gestoord te worden door een beltoon. “Die zit in jouw stinkkamer problemen in België op te lossen”, vertelt Jani aan Otto-Jan. Gelukkig lijkt er daarnaast ook wel tijd over te blijven voor een boottocht, een rondje joggen en heel wat lekker eten.

Bekijk de preview hier:

Viva La Feta is iedere maandag om 21 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...