Niels Destadsbader open over onzekerheden in laatste ‘Viva La Feta’

Maandagavond is het alweer tijd voor de laatste aflevering van Viva La Feta. Daarin verwelkomen Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis nog één gast op het eiland Sifnos. En deze keer is het aan zanger en presentator Niels Destadsbader. Tijdens zijn verblijf is hij open over de vele verwachtingen, maar ook over de misvattingen die mensen over hem hebben.

Het concept van Viva La Feta is vrij eenvoudig. Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis, die bevriend raakten tijdens het eerste seizoen van Over De Oceaan, ontvangen in een tijdelijke B&B op het Griekse Sifnos telkens een nieuwe gast die ze voor 48 uur moeten entertainen. Maar het addertje onder het gras is dat ze niet weten wie ze over de vloer krijgen tot die persoon van de boot stapt.

Ondertussen zijn al heel wat gasten de revue gepasseerd en maandagavond is het dan ook tijd voor de allerlaatste aflevering. Na namen als Bart Peeters, Paul De Grande, Kate Ryan en Wim Willaert is het nu de beurt aan Niels Destadsbader.

“Altijd zelfzeker”

En ook deze keer slaagt het gastenduo erin om diepgaande gesprekken niet uit de weg te gaan. “Ik heb nog nooit iets verkeerd gezegd over een collega”, vertelt Niels. “Maar ik heb zelf wel al moeten lezen dat iemand zei ‘het idee dat ik naast Niels Destadsbader op een podium moet staan, doet me al een pilletje pakken zodat ik niet moet overgeven’, maar waarom doe je zoiets?”

Uiteraard laat dat de sfeer niet bederven en verkennen ze het eiland al fietsend, al zwemmend én al paardrijdend … Al gaat dat niet allemaal even vlot.

Bekijk de preview hier:

De laatste aflevering van Viva La Feta is maandag om 21 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...