‘Viva La Feta’: Kate Ryan en Otto-Jan Ham brengen akoestische versie van ‘Je t’adore’

Een van de grootste ontgoochelingen van de Belgische Eurovisie-geschiedenis is en blijft Je t’adore van Kate Ryan. De verwachtingen voor die inzending waren in 2006 torenhoog, maar uiteindelijk raakt België niet door de halve finale. Nu, zeventien jaar later, brengt Kate Ryan tijdens Viva La Feta een opvallende akoestische versie van haar grote hit.

Het concept van Viva La Feta is vrij eenvoudig. Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis, die bevriend raakten tijdens het eerste seizoen van Over De Oceaan, ontvangen in een tijdelijke B&B op het Griekse Sifnos telkens een nieuwe gast die ze voor 48 uur moeten entertainen. Maar het addertje onder het gras is dat ze niet weten wie ze over de vloer krijgen tot die persoon van de boot stapt.

Enkele weken terug kwamen we de acht gasten te weten die in het tweede seizoen naar Griekenland trekken voor Viva La FetaWim Willaert en Annelies Verlinden zijn ondertussen de revue gepasseerd. Deze week is het de beurt aan Kate Ryan.

Je t’adore

Ondanks haar heel lange en succesvolle carrière zullen velen bij de naam Kate Ryan uiteraard meteen denken aan Je t’adore. Dat nummer is een van haar grootste hits, maar was op het Eurovisiesongfestival 2006 eigenlijk een ontgoocheling. Kate Ryan werd in de halve finale maar twaalfde en mocht zo niet naar de finale.

In Viva La Feta hoorden we een opvallende versie van Je t’adore. Otto-Jan Ham heeft namelijk zijn gitaar meegebracht. Zo brengt hij samen met Katrien, zoals Kate Ryan echt heet, een akoestische versie van Je t’adore. “Zo hadden we het Eurovisiesongfestival zeker gewonnen”, klinkt het overtuigend.

Kijk en luister hier naar Kate Ryan en Otto-Jan Ham met Je t’adore:

Viva La Feta is iedere maandag om 21 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...