Left Right
scrollTop top

Je 4G opzetten in Italië is niet nodig! Overal in het land heb je gratis wifi dankzij deze app


Je 4G opzetten in Italië is niet nodig! Overal in het land heb je gratis wifi dankzij deze app

Instagram aan het Colosseum, je weg opzoeken naar De Toren van Pisa, een snap maken van David van Michelangelo. Het kan allemaal zonder je 4G op te zetten! Italië voorziet wifi voor iedereen, zelfs toeristen. Dankzij een gratis app kan je overal in het land gebruik maken van gratis internet. Handig!

We weten intussen al wel dat roamingkosten in Europa zijn afgeschaft, maar dat betekent niet dat je 4G op overschot hebt. In Italië moet je geen 4G meer opzetten, want wifi.italia.it zorgt voor gratis wifi. Of je nu op hotel, aan het strand of in de bergen zit, je kan werkelijk overal wifi gebruiken dankzij de app.

Om van deze dienst gebruik te kunnen maken, moet je een applicatie downloaden. Iedereen kan via de app gratis surfen en gebruik maken van het netwerk. Volgens de website wordt het netwerk overal in Italië verspreid, met bijzondere aandacht voor toeristische en culturele plaatsen.

Applicatie

Ga je binnenkort naar Italië? Dan moet je jouw 4G niet opgebruiken en kan je de app gewoon downloaden in de App store of via Google Play. Zodra de applicatie is gedownload, moet je (eenmalig) enkele gegevens invoeren.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396