Left Right
scrollTop top

Je kan nu al je ticket voor Tomorrowland kopen … als je veel geld hebt


Je kan nu al je ticket voor Tomorrowland kopen … als je veel geld hebt

De ticketverkoop voor Tomorrowland start volgend weekend, maar wie er echt veel geld voor over heeft, kan nu al aan een ticket raken. De verkoop van de zogenaamde ‘Global Journey Packages’ is namelijk al begonnen. In die deals zit naast een toegangsticket voor het festival ook een vlieg-, trein of busreis en/of een hotel. De goedkoopste ‘Global Journey Package’ kost wel 643 euro per persoon.

Een ticket bemachtigen voor Tomorrowland is al enkele jaren een echte hel. De tickets vliegen ieder jaar opnieuw aan een recordtempo de deur uit en heel wat muziekliefhebbers blijven dan ook ontgoocheld achter.

Ook dit jaar zal je weer heel snel moeten zijn om bij de gelukkigen te zijn die wel een van de 400.000 toegangstickets weten te bemachtigen. Zaterdag 27 januari om 11 uur start de ticketverkoop voor alle Belgen. Wie zijn kans wil wagen, moet zich op voorhand registreren op de website van Tomorrowland. Het festival gaat door tijdens de laatste twee weekends van juli.

Wil je zeker zijn van je ticket?

Wie het feestje in Boom dit jaar echt niet wil missen en daar veel geld voor over heeft, kan nu al een Global Journey Package kopen. Dat zijn speciale deals waarbij je naast je ticket voor het festival ook nog heel wat anders krijgt.

Die Global Journey Packages zijn sinds zaterdag 20 januari te koop en vliegen, ondanks de hoge prijs, heel snel de deur uit.

Reizen vanuit 37 verschillende landen

In de Flight, Train of Bus Packages zit telkens ook je transport naar België inbegrepen. Tomorrowland organiseert zo’n reisjes vanuit 37 verschillende landen over heel de wereld.

De busreizen vanuit onze buurlanden zijn de goedkoopste, maar ook daarvoor betaal je minimum 668 euro. Voor die prijs krijg je een toegangsticket, een campingticket, een busreis heen en terug en een souvenirtje.

Partyreis door Europa

Je kan er ook voor kiezen om een Hotel Package te kopen als je geen vervoer nodig hebt. Dan regelt het festival voor jou een hotel in Brussel en krijg je iedere dag vervoer van en naar het festival. Het goedkoopste arrangement kost hier 643 euro.

Wie echt zot wil doen hangt aan zijn weekendje Tomorrowland een reis. Je kan kiezen voor een rondreis door België, maar als geld echt geen rol speelt, is er ook een partyreis door Europa.

In de meest exclusieve formule reis je 19 dagen en feest je in die tijd, naast een weekend Tomorrowland, ook nog in vier andere Europese steden. Je kan kiezen tussen Amsterdam, Boedapest, Berlijn, Parijs en/of Ibiza. De prijs van die reisjes kunnen, afhankelijk van je hotel, oplopen tot meer dan 4.000 euro per persoon.

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755