Gaat Jojo Siwa voor Polen naar het Eurovisiesongfestival?

De Amerikaanse danseres en zangeres Jojo Siwa is nu al enkele dagen aan het teasen dat ze mogelijk zal deelnemen aan het Eurovisiesongfestival. Ze zou dat doen voor Polen omdat ze recent ontdekte dat ze roots heeft in het Europese land. Maar is ze serieus over haar deelname of gaat het om een uit de hand gelopen grap?

Jojo Siwa stuurt nu al enkele dagen video’s de wereld in waarin ze meedeelt dat ze zal deelnemen aan het Eurovisiesongfestival voor Polen. Maar het lijkt er vooral op dat het om een promostunt voor haar nieuwe nummer gaat.

Jojo Siwa

Jojo Siwa is vooral bekend van haar deelname aan het realityprogramma Dance Moms. Daarin was ze te zien als een van de getalenteerde danseressen van de dansschool van Abby Lee Miller. Na haar passage in Dance Moms in 2015 en 2016 kreeg Jojo enkele rolletjes in reeksen van Nickelodeon. Ondertussen timmerde ze ook aan een carrière in de muziek.

Zo bracht ze eerder dit jaar het nummer Karma uit, waarvan vooral de choreografie viraal ging op sociale media. Later volgde ook nog de single Guilty Pleasure en nu is Jojo Siwa haar volgende single aan het promoten en dat doet ze op een bijzondere manier.

Voor Polen naar het Eurovisiesongfestival?

Jojo Siwa onthulde enkele dagen geleden dat ze Poolse roots heeft en niet veel later kwam ze met het nummer Yesterday’s Tomorrow’s Today. In dat nummer verwerkte ze een vleugje Poolse muziek, waardoor veel fans al meteen lieten weten dat het klonk als een Poolse inzending voor het Eurovisiesongfestival.

Sindsdien deelde Jojo Siwa al verschillende video’s waarin ze zegt dat ze zich aan het voorbereiden is voor een deelname aan het Eurovisiesongfestival. Al lijkt het allemaal toch meer een promostunt te zijn voor haar nieuwe single dan een echte aankondiging. Volgens de regels van het Eurovisiesongfestival mogen deelnemende nummers pas vanaf 1 september worden aangekondigd en ook de Poolse zender Telewizja Polska (TVP) heeft nog niets laten weten.

Bekijk hier de TikToks van Jojo Siwa:

@itsjojosiwa

❤️🔮🇵🇱🌏✨🐍

♬ Yesterday's Tomorrow's Today – JoJo Siwa
@itsjojosiwa

My new song Yesterdays Tomorrows Today just got added to some Poland Spotify playlists!!!🇵🇱🔮 the support has been crazy on this. Thank you so much for the love.🌏🫶🏻

♬ Yesterday's Tomorrow's Today – JoJo Siwa
@itsjojosiwa Another day another prep for @Eurovision ♬ Yesterday's Tomorrow's Today – JoJo Siwa
Meer
Lees meer...