‘Joker: Folie à Deux’ krijgt nieuwe beelden en iedereen is enthousiast

Warner Bros. Pictures heeft een nieuwe teaser gedeeld van Joker: Folie à Deux. Die nieuwe beelden zien er opnieuw veelbelovend uit en zorgden dan ook voor veel enthousiasme voor de fans in aanloop naar de release begin oktober.

Het is inmiddels al meer dan vier jaar geleden dat Joker in de bioscoop verscheen, maar velen zullen zich de film nog goed herinneren. Deze psychologische thriller wist, ondanks een R-rating, ongeveer 1 miljard euro op te brengen aan de box office. Bovendien ontving Joker maar liefst elf Oscarnominaties, waarvan het er twee verzilverde. Joaquin Phoenix won de Oscar voor Beste Acteur en Hildur Guðnadóttir werd bekroond voor de Beste Originele Muziek.

Arthur Fleck aka Joker

Een vervolg liet dus lang op zich wachten, maar nu is het bijna zover. Begin oktober kun je namelijk naar de bioscoop voor Joker: Folie à Deux. Deze film zal heel anders zijn dan de eerste Joker. Met Lady Gaga als Harley Quinn wordt er een nieuw hoofdpersonage geïntroduceerd en zal de film een musicalachtige stijl hebben. Hoeveel er precies gezongen zal worden, al was er in eerdere trailers wel al veel muziek te horen.

In deze nieuwe beelden van Joker: Folie à Deux is dat niet het geval. Die draaien vooral rond Arthur Fleck aka Joker en hebben als tagline “Who do you think they see?“. De teaser zorgt alvast voor heel wat positieve reacties op sociale media.

Naast Joaquin Phoenix als Arthur Fleck of Joker en Lady Gaga als Harley Quinn, bestaat de cast uit nog heel wat bekende gezichten. Zo keert Zazie Beetz terug als Sophie Dumond, de buurvrouw van Fleck. Catherine Keener speelt de rol van Maryanne Stewart, zijn advocaat. Harry Lawtey is dan weer te zien als Harvey Dent.

Joker: Folie à Deux is vanaf woensdag 2 oktober 2024 te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...