Jong Keukengeweld trekt maximumleeftijd op naar 35 jaar

Elk jaar kunnen jongeren en jongvolwassenen dankzij Jong Keukengeweld goedkoper gaan eten in restaurants van jonge chefs. Ook dit jaar zal dat opnieuw mogelijk zijn, waarbij er goed nieuws is voor de iets oudere “jongeren”, want Jong Keukengeweld trekt de maximumleeftijd op van 30 naar 35 jaar.

Geweldig nieuws voor de liefhebbers van lekker eten tussen de 30 en 35 jaar, want Jong Keukengeweld trekt zijn maximumleeftijd dit jaar op naar 35 jaar. Daardoor kan je dit najaar genieten van hoogstaande gastronomie voor een lagere prijs.

Jong Keukengeweld

Het collectief Jong Keukengeweld zorgt er nu al meer dan tien jaar voor dat jongeren in contact komen met het werk van jonge topchefs uit Vlaanderen en Brussel. Elk jaar kunnen jongeren voor een goedkopere prijs gaan eten in de restaurants van de jonge chefs. Tot vorig jaar waren die chefs en de mensen die er kunnen gaan eten maximum 30 jaar oud, maar vanaf dit jaar wordt die maximumleeftijd vijf jaar opgetrokken, naar 35 jaar.

Binnenkort zullen de deelnemende restaurants bekendgemaakt worden en kunnen liefhebbers dus proberen om een plekje te bemachtigen om te genieten van een gastronomische avond. In 2023 gingen bijna 45.000 jongeren dankzij Jong Keukengeweld eten in een van de deelnemende restaurants in Vlaanderen en Brussel.

Het collectief Jong Keukengeweld ontstond in 2020 uit een samenwerking tussen Horeca Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen, maar vanaf dit jaar neemt Horeca Vlaanderen het collectief volledig onder haar eigen vleugels. Voor meer info kan je terecht op de website van Jong Keukengeweld.

Meer
Lees meer...