Joost Klein en Käärijä teasen samenwerking ‘Trafik’

De Nederlandse zanger Joost Klein en de Finse zanger Käärijä zullen binnenkort hun samenwerking Trafik op de wereld loslaten. Het duo is het nummer al druk aan het teasen op TikTok en bracht het al een keer live op een festival in Finland. Het is nog niet geweten wanneer het nummer exact zal verschijnen, maar vermoedelijk zal het voor snel zijn.

In de aanloop naar het Eurovisiesongfestival verscheen de Finse Käärijä regelmatig in de promo van Joost Klein. Veel fans droomden dan ook van een cameo van de nummer 2 van het Eurovisiesongfestival van 2023 tijdens de act van Joost Klein, maar door de diskwalificatie van de Nederlander zullen we nooit weten of dat een verrassing was die Joost nog uit z’n mouw ging schudden in de finale. De twee opvallende zangers kunnen het wel goed met elkaar vinden en dat vertaalt zich nu in een samenwerking.

Trafik

Joost Klein en Käärijä bundelden hun krachten voor het nummer Trafik. De twee deelden een fragment van het nummer al verschillende keren in de achtergrond van video’s op TikTok. Daardoor weten we al dat het een song is die perfect aansluit bij de muziek van de twee opvallende zangers.

Afgelopen weekend bracht het duo het nummer al eens live op het Finse festival Ruisrock. Maar op de officiële release van Trafik zullen we nog even moeten wachten. Käärijä en Joost Klein deelden wel al een fragment van de videoclip van het nummer op TikTok als teaser, waardoor we vermoeden dat de release niet lang meer op zich zal laten wachten.

Bekijk hier het live optreden van Käärijä en Joost Klein op Ruisrock:

Bekijk hier de teaser voor de videoclip van Trafik:

@paidatonriehuja When? 👀 #Trafik #käärijä #joost #foryoupage #fyp #tiktok #summer #2024 @joost ♬ TRAFIK! – Käärijä & Joost

Bekijk hier enkele TikToks waarbij Käärijä en Joost Klein het nummer gebruiken in de achtergrond:

@joostklein

♬ TRAFIK! – Käärijä & Joost
@paidatonriehuja TRAFIK @joost #käärijä #joost #foryoupage #fyp #tiktok #summer #newmusic #tiktok ♬ TRAFIK! – Käärijä & Joost
@joostklein

♬ TRAFIK! – Käärijä & Joost
Meer
Lees meer...