‘Kamp Jeroom’ krijgt tweede seizoen

Goed nieuws voor de liefhebbers van Kamp Jeroom. Zender Play4 heeft namelijk laten weten dat er een tweede seizoen zal komen van het programma. De voorbije twee weken streden juryleden van De Slimste Mens Ter Wereld tegen elkaar om de titel van Beste Jurylid. Op donderdag komen we te weten wie de winnaar wordt, maar ondertussen is Play4 dus al bezig aan de voorbereidingen voor een nieuw seizoen.

Volgende week begint het nieuwe seizoen van De Slimste Mens Ter Wereld. Om de sfeer er alvast in te brengen, kwam Play4 vorige week met een nieuw programma: Kamp Jeroom. Daarin strijden 24 juryleden in verschillende banale opdrachten om de titel van Beste Jurylid. Hoewel het concept ontzettend simpel lijkt, en dat ook is, kon het programma op heel wat positieve reacties rekenen.

Kamp Jeroom

Kamp Jeroom bestaat uit drie rondes waarbij telkens drie juryleden, vergezeld door een partner, het tegen elkaar opnemen. Elke ronde staat er één kleine opdracht centraal, maar die wordt door Jeroom vaak een pak moeilijker gemaakt dan nodig. Dat zorgt voor de nodige humor en voor heel wat gênante momenten. Het jurylid dat er na drie rondes het beste uitkomt, speelt het finalespel.

In dat finalespel moet hij, zij of die met behulp van een ballenschietende jurydesk zoveel mogelijk plaatjes met gezichten van andere juryleden weten te breken. Wie de meeste bordjes raakt, komt bovenaan de ranglijst. Op het moment van schrijven staat actrice Jennifer Heylen op twee afleveringen van het einde nog op die eerste plek.

Nieuw seizoen

Het programma zal ook in 2025 opnieuw te zien zijn. Dat maakte Play4 vandaag bekend. In de eerste week kon het programma op een gemiddelde van maar liefst 577.000 kijkers rekenen. Genoeg om na te denken over een vervolg dus. Of dat vervolg opnieuw met juryleden van De Slimste Mens zal zijn of een andere richting zal uitgaan, valt af te wachten.

Kamp Jeroom is deze week nog elke weekdag te zien op Play4 en via GoPlay.

Meer
Lees meer...