Kate Winslet speelt de hoofdrol in ‘Mare Of Easttown’, de nieuwste reeks van HBO is vanaf april op Streamz te bekijken

Vanaf 19 april zullen Streamz-abonnees kunnen kijken naar de nieuwe zevendelige HBO-serie Mare Of Easttown, een reeks met Kate Winslet in de hoofdrol als een taaie rechercheur. Het is tevens de eerste nieuwe fictiereeks die HBO dit jaar op het publiek loslaat.

De Britse actrice Kate Winslet is naast de hoofdrolspeler ook executive producer van deze thrillerserie. Ze speelt een wispelturige en taaie rechercheur die in een klein stadje in Pennsylvania een moord onderzoekt terwijl ze probeert te voorkomen dat haar leven uit elkaar valt.

Winslet heeft al eerder succesvol met HBO samengewerkt, in de vijfdelige reeks Mildred Pierce uit 2011, waarvoor ze toen ook een Emmy won. Met Winslet heeft de reeks een hoofdrolspeelster waarmee uitgepakt kan worden. De actrice werd immers al zeven keer genomineerd voor een Oscar, één keer won ze het beeldje ook, voor haar rol in The Reader (2009).

In de reeks spelen naast Winslet ook Julianne Nicholson, drievoudig Emmy®-winnaar Jean Smart, Angourie Rice, Evan Peters en Guy Pearce.

Meer
Lees meer...