Klanten van Mobile Vikings kunnen overal televisie kijken

Wie een internetabonnement bij Mobile Vikings heeft, zal voortaan overal van mobiele televisie kunnen genieten. Dat is mogelijk omdat de provider in zee gaat met bhaalu, een online videorecorder waarmee je programma’s kunt opnemen en overal kunt bekijken. Je moet wel nog de onkosten van je tv-abonnement betalen.

Mobile Vikings begon vijf jaar geleden als een community gedreven internet provider. Zonder verkopers of marketingbudget is het de goedkoopste provider geworden. Leden maken er mond-tot-mondreclame voor en brengen zo nieuwe leden aan. Intussen zijn ze met 200.000 en om dat te vieren heeft Mobile Vikings een nieuwe partner aangekondigd. Bhaalu biedt mobiele televisie aan, waardoor je altijd en overal naar je favoriete programma’s kunt kijken. Het is wel geen tv-provider, maar een online videorecorder waarmee je programma’s opneemt.

Wie een abonnement bij bhaalu neemt, kan vervolgens aangeven welke zenders of programma’s moeten worden opgenomen. De onkosten van dat abonnement zullen voor klanten gedekt worden door Mobile Vikings. Dat komt neer op zo’n 5 euro per maand. Bhaalu biedt echter enkel de mogelijkheid om tv te kijken wanneer je niet thuis bent. De onkosten van je tv-abonnement moet je wel nog uit eigen zak betalen.

Om ook rekening te houden met wie nog geen klant is, biedt Mobile Vikings tot 23 juli de mogelijkheid aan om alsnog een account te nemen en eveneens van het voordeel bij bhaalu te genieten.

Meer
Lees meer...