In deze kleuren zal de iPhone 16 Pro (Max) verkrijgbaar zijn

De release van de iPhone 16-serie komt snel dichterbij, en zoals gebruikelijk zijn er volop geruchten en lekken over de nieuwe toestellen. Volgende maand staat het grote Apple Event op de agenda, waar het technologiebedrijf zijn nieuwste reeks iPhones officieel zal onthullen. De kleuren waarin de nieuwe iPhone 16-reeks beschikbaar zal zijn, beginnen nu ook steeds meer vorm te krijgen.

Hoewel er nog geen officiële releasedatum is, wijzen alle tekenen op een onthulling in september tijdens het jaarlijkse Apple Event. De afgelopen weken zijn er al enkele foto’s uitgelekt van de iPhone 16-reeks, waardoor we een idee krijgen van wat we kunnen verwachten. De geruchtenstroom draait vooral om de kleurenopties van de iPhone 16 Pro en iPhone 16 Pro Max.

Verwachte kleuren

Een opvallende wijziging is dat de donkerblauwe kleur, die beschikbaar was voor de iPhone 15 Pro (Max), naar verluidt niet zal terugkeren. In plaats daarvan zou Apple een populaire oude kleur opnieuw introduceren: rose gold. Deze kleur was enkele jaren geleden een hit en zou nu zijn comeback maken in de nieuwe serie.

Daarnaast zijn er ook beelden opgedoken van een iPhone 16-model in een bruine of bronsachtige tint. De klassieke kleuren Black Titanium, Natural Titanium en White Titanium zouden eveneens behouden blijven voor de Pro-modellen, waardoor de serie een verfijnde uitstraling blijft houden.

Grotere schermen en meer batterijcapaciteit

Naast het design zijn er de afgelopen maanden ook geruchten opgedoken over andere specificaties van de iPhone 16-serie. Zo zouden de nieuwe modellen grotere schermen krijgen wordt de batterijcapaciteit aangepast.

Meer
Lees meer...