Left Right
scrollTop top

Koen Wauters heeft corona: Sean Dhondt vervanger in ‘Snackmasters’


Koen Wauters coronabesmetting Sean Dhondt Snackmasters
© VTM

Koen Wauters heeft positief getest op het coronavirus. Dat laat VTM weten in een persbericht. Momenteel zit de zanger-presentator thuis in quarantaine. “Koen stelt het wel, maar neemt uiteraard geen enkel risico”, klinkt het.

Doordat Koen Wauters thuis in quarantaine zit, kunnen de opnames van Snackmasters niet gewoon doorgaan. Dat VTM-programma is momenteel op de buis, maar nog niet alle afleveringen zijn volledig afgerond.

Voor de draaidagen komend weekend wordt hij daarom vervangen door Sean Dhondt. Die aflevering zal over enkele weken op televisie te zien zijn. Daarna neemt Wauters, die donderdag pas nog zijn 53ste verjaardag vierde, het roer weer over.

Eerder raakte al bekend dat ook VTM-schermgezicht Jonas Van Geel besmet raakte met het coronavirus. Hierdoor moesten de opnames uitgesteld worden van onder meer Wat een jaar, het programma waaraan ook Koen Wauters en Nathalie Meskens deelnamen.

Snackmasters

In Snackmasters gaan acht topchefs aan de slag om zeven legendarische snacks te maken. Op drie dagen tijd proberen ze een identieke kopie te maken van een bekende snack. Na drie dagen staan de chefs tegenover elkaar in de fabriek waar ze elk een perfecte kopie van de snack proberen te maken. Een driekoppige jury van fabrieksmedewerkers bepaalt wie de winnaar is. De acht chefs die de uitdaging aangaan, zijn Roger van Damme, Marcelo Ballardin, Piet Huysentruyt, Anne-Sophie Breysem, Loïc Van Impe, Kristof en Stefan Boxy, Wout Bru en Sofie Dumont.

Snackverslaafden Ruth Beeckmans en Koen Wauters (vervangen door Sean Dhondt) presenteren het programma.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.173.928
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden
  11.170