‘Komen Eten’ staat deze week in het teken van ‘Bake Off Vlaanderen’

Bakker worden koks … Dat is het thema van deze week van Komen Eten. De jury van Bake Off Vlaanderen komt namelijk vier dagen op rij bij elkaar op bezoek om het beste van zichzelf te geven.

Het teruggekeerde Komen Eten ziet er iets anders uit dan we gewoon waren. De kandidaten zijn deze keer namelijk bekende Vlamingen. Zo was er al een week die draaide rond De Slimste Mens ter Wereld, een week rond Celebrity MasterChef en was het vorige week aan De Verhulstjes. Dat laatste leverde een overwinning op voor de immer strenge Viktor Verhulst.

Bake Off Vlaanderen

En nu is het dus aan de jury van Bake Off Vlaanderen. Herman Van Dender, Dominique Persoone, Regula Ysewijn en Wim Opbrouck zien we normaal zelf commentaar en kritische bemerkingen geven op bakkers in de bakkerstent. Maar deze keer stappen ze uit hun vertrouwde rol en gaan ze zelf in de potten roeren. De desserts zullen geen probleem zijn, maar lukken ook de andere gangen?

De week begint in Dilbeek waar chocolatier en patissier Herman Van Dender de spits afbijt. Normaal werkt hij met een volledig team, maar deze keer zal Van Dender het alleen moeten doen. De verwachtingen zijn alvast hoog.

Na Herman is het aan rock-’n-roll chocolatier Dominique Persoone, de charmante Regula Ysewijn en Wim Opbrouck. Die laatste belooft alvast zijn eten op zijn volledig eigen stijl te serveren. Donderdag weten we ook wie deze speciale Bake Off-week wint.

Komen Eten is van maandag tot en met donderdag te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...