‘Komen Eten’: Familie Verhulst gaat de strijd aan met elkaar

Komen Eten wordt deze week een klein beetje De Verhulstjes. Een hele week lang kan je namelijk zien hoe Gert, Ellen, Viktor en Marie elkaar een zo lekker en gezellig mogelijk etentje voorschotelen.

Na drie jaar afwezigheid is Komen Eten eindelijk terug. Het gaat hierbij wel een speciale versie van het populaire programma. De koks en gasten zijn in dit nieuwe seizoen namelijk allemaal Bekende Vlamingen. Wekelijks krijgen we zo een themaweek. Dat begon met een week die draaide rond De Slimste Mens ter Wereld. Vorige week was het dan tijd aan bekende voormalige deelnemers uit Celebrity MasterChef.

De Verhulstjes

En deze week is het tijd aan de familie Verhulst. Op een nieuw seizoen van De Verhulstjes is het nog even wachten, maar je kan de familie nu wel al even aan het werk zien. De week start in Oostduinkerke. Daar is Gert de eerste kok van dienst. Dat zorgt alvast voor de nodige zenuwen. Die worden er ook niet minder op als zoon Viktor kritiek blijkt te hebben op de vis van zijn vader. Gelukkig voor Gert blijkt het gerecht wel in de smaak te zijn gevallen bij Ellen en Marie. “Ik moet toch eerlijk zijn?”, verdedigt Viktor zich.

Viktor zelf zal zijn kookkunsten bovenhalen op donderdag, want hij sluit deze speciale week van Komen Eten af. Na Gert is het dinsdag eerst aan Ellen en woensdag aan Marie. Wie zal zich kronen als beste kok van de Verhulstjes?

Bekijk hier het fragment uit Komen Eten:

Komen Eten is van maandag tot en met donderdag te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...