‘Komen Eten’: Gert Verhulst is onder de indruk van het eten van Marie

Dat je Gert Verhulst niet makkelijk stil krijgt, is een understatement. Maar toch is dat wat het eten van dochter Marie met hem doet in de nieuwe aflevering van Komen Eten. Daar is Gert namelijk zwaar onder de indruk, en dat tot verbazing van Ellen en Viktor.

Na een pauze van drie jaar keerde Komen Eten recent terug. De nieuwe versie gaat er wel enigszins anders aan toe, want er wordt nu gewerkt met Bekende Vlamingen én met themaweken. De eerste week draaide zo rond De Slimste Mens ter Wereld. Vorige week was het dan tijd aan bekende voormalige deelnemers uit Celebrity MasterChef.

Deze week is het een soort Komen Eten ft. De Verhulstjes. Daarbij was het Gert zelf die in Oostduinkerke de spits mocht afbijten. Daarna volgt Ellen en tot slot de kinderen.

Marie

De eerste die daarbij aan de beurt is, is Marie. Ondanks een probleempje met haar koelkast slaagt zij er toch in om een mooi menu op tafel te toveren. Daarmee maakt ze vooral indruk op Gert. Want terwijl Viktor en Ellen het eten een beetje droog vinden, blijft Gert erbij dat het zeer smeuïg was. “Jullie zijn wel heel competitief”, klinkt het bij Gert, die Ellen meteen aanmoedigt om het recept zelf eens te maken.

“Blijkbaar was ik vanavond heel positief. Ik was me daar niet van bewust, ik ben gewoon eerlijk geweest”, legt Gert uit. “Die Marie is al zo straf op een podium, en nu ook in de keuken. Ongelofelijk dat je zoveel talent kan hebben.” Broer Viktor denkt er het zijne van en verslikt zich bijna in zijn wijn.

Bekijk hier het fragment uit Komen Eten:

Komen Eten is van maandag tot en met donderdag te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...