‘Komen Eten’: Paniek bij Erik Van Looy als William Boeva geen cola in huis blijkt te hebben

Dat Erik Van Looy een colaverslaving heeft, is algemeen bekend. Toch blijkt William Boeva daar niet aan gedacht te hebben als hij de presentator over de vloer krijgt in Komen Eten. Dat zorgt even voor paniek, maar gelukkig komt Ella Leyers te hulp geschoten.

Na 41 seizoenen en maar liefst 1.364 afleveringen verdween Komen Eten in 2021 van het scherm. Deze week keerde het legendarische programma na enkele jaren afwezigheid eindelijk terug op het scherm. Het gaat daarbij wel om een vernieuwde versie, want de koks en gasten zijn in dit nieuwe seizoen allemaal Bekende Vlamingen.

De eerste week van de vernieuwde Komen Eten draait rond De Slimste Mens ter Wereld. De vier gasten zijn dan ook presentator Erik Van Looy en juryleden Ella Leyers, James Cooke en William Boeva.

Cola van de nachtwinkel

Het is daarbij voor Erik Van Looy die niet helemaal gemaakt lijkt voor het programma. Zo had hij begin deze week al heel wat problemen om zijn gasten iets deftigs voor te schotelen omdat hij nooit kookt. Maar ook op bezoek bij de anderen duiken er issues op. Zo heeft Erik een colaverslaving en dat blijkt onoverkomelijk.

Op bezoek bij Ella Leyers had hij daarom zelf cola meegepakt. “Van William dacht ik dat hij dat wel in huis zou hebben”, voorspelde Erik. Maar die voorspelling bleek niet te kloppen. Met een cherry cola viel hij niet te paaien en dus moet Ella Leyers te hulp schieten. Zij weet gelukkig hoe je via de nachtwinkel iets kan laten leveren. Zo bestelt Ella zes blikjes cola en betaalt ze dat met haar eigen geld. “Ik zal wel een bonnetje indienen”, voegt ze daar achteraf wel aan toe in gesprek met de productie.

Bekijk hier het fragment uit Komen Eten:

Komen Eten is van maandag tot en met donderdag te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...