‘Komen Eten’ keert terug, maar wordt volledig vernieuwd

Het is weer tijd voor sfeer en gezelligheid. Dit najaar keert het iconische programma Komen Eten namelijk terug op Play4. Het gaat deze keer wel om een nieuwe versie, want het concept is grondig gewijzigd.

Het is van 2021 geleden dat Komen Eten nog op televisie te zien was. Na dertien jaar en vier presentatoren – goed voor 41 seizoenen en maar liefst 1.364 afleveringen – verdween het programma toen van het scherm.

Bekende Play-gezichten

Maar dit najaar komt Komen Eten dus eindelijk terug. En zoals dat vaak het geval is met programma’s die van onder het stof worden gehaald, zal het deze keer gespeeld worden met bekende Vlamingen. Iedere aflevering draait in het nieuwe, aankomende seizoen namelijk rond een bekend Play-gezicht.

In de zojuist gedeelde trailer zien we zo al beelden van de week die in het teken staat van De Slimste Mens ter Wereld. Die week zal gespeeld worden met Erik Van Looy, Ella Leyers, James Cooke en William Boeva. Daarnaast komt er ook al zeker een week rond Celebrity MasterChef Vlaanderen. Die wordt uitgevochten tussen Titus De Voogdt, Daan Alferink, Linde Merckpoel en Hakim Chatar.

Viktor Verhulst is dan weer van de partij tijdens de week die draait rond De Verhulstjes. Daarnaast komen er ook themaweken over programma’s zoals De Tafel van Gert, Bake Off Vlaanderen en Nonkels. Voor dat laatste mogen we al zeker Rik Verheye verwachten, al lijkt die zelf niet helemaal overtuigd van zijn kookkunsten. De stem die commentaar geeft, zal opnieuw die zijn van Peter Van Asbroeck.

Bekijk hier de trailer van de vernieuwde versie van Komen Eten:

Meer
Lees meer...