Left Right
scrollTop top

Komt W817 na meer dan 14 jaar terug?


Komt W817 na meer dan 14 jaar terug?

De acteurs van W817 gaven gisteren net zoals Spring en Samson en Gert het eerste optreden van de Throwback Thursday-reeks. Het Nieuwsblad sprak met de acteurs voor ze het podium opgingen en daar lieten ze weten dat ze “werken aan iets nieuws”. 

W817 is een van de meest populaire jeugdreeksen ooit. Dat werd nog maar eens duidelijk toen gisterenavond duizenden twintigers en dertigers uit volle borst meezongen met de hits van de “studenten” van W817. De vijf seizoenen van de reeks worden tot de dag van vandaag herhaald op Ketnet en zijn nog altijd populair bij de jeugd. Nu de acteurs weer samenkwamen voor het Sportpladijs beginnen fans te dromen van een nieuwe reeks, maar ook bij de acteurs zelf begint het te kriebelen.

Even goede vrienden

De acteurs van W817 spraken voor hun optreden op ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’, met onder andere Spring en Samson en Gert, met Het Nieuwsblad. Daar lieten ze weten dat ze nog steeds even goede vrienden zijn als vroeger. “Er is echt niets veranderd tussen ons”, liet Danny Timmermans, die we beter kennen als Tom, daarover weten. Niets veranderd mag natuurlijk met een korreltje zout genomen worden, want ondertussen is Danny zelf getrouwd met zijn W817-liefde Ellen, gespeeld door Machteld Timmermans. Het koppel heeft samen ook een zoontje. En Govert Deploige is, in tegenstelling tot zijn personage Steve, getrouwd met een vrouw. Niemand minder dan Britt Van Der Borght, Zoë van W817 dus.

Nieuwe afleveringen

Door het grote succes van hun kleine reünie spelen ze nu met het idee van nieuwe afleveringen. “We zijn aan het werken aan iets nieuws”, lieten ze enthousiast weten aan Het Nieuwsblad. Maar ze willen vooral ook terug samen op een podium staan. Waar ze precies mee bezig zijn, laten ze voorlopig nog in het midden. Maar fans mogen toch al stilletjes beginnen dromen van een nieuw seizoen van W817.

Zouden we dan te weten komen waar Steve, Birgit, Akke, Carlo, Zoë, Tom en Jasmijn beland zijn na hun studies? Wij kunnen alvast niet wachten!

Screenshot Het Nieuwsblad

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  61.636.609
 • Aantal
  doden
  1.442.572
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  570.829
 • Aantal
  doden
  16.339