‘Kotmadam Sarafian’: Barbara Sarafian doet ontdekking en roept Lorelei op het matje

Op VTM kan je vanavond kijken naar een nieuwe aflevering van Kotmadam Sarafian. Na een avondje doorzakken, doet Barbara Sarafian daar een onthutsende ontdekking waardoor ze Lorelei even de les moet spellen.

Actrice Barbara Sarafian ging vorig schooljaar een enorme uitdaging aan. Ze nam zeven studenten in huis en opereerde een jaar lang als kotmadam voor Audélia, Bram, Delphine, Jitse, Jasper, Lorelei en Rowan. Hoewel Barbara op voorhand enkele regels had opgesteld, wilde ze toch de studenten vooral vrij laten en hun zelf dingen laten ontdekken.

Dat wil echter niet zeggen dat er soms moet ingegrepen worden. Als Barbara op een dag thuiskomt ziet ze op het krijtbord een boodschap staan. “Sorry lieve Babs. We zijn te zat. We ruimen binnen een paar uur alles op”, valt er te lezen.

Glasscherven

Aanvankelijk kan ze daar nog wel mee lachen, maar dan doet ze een opvallende ontdekking. In de drinkbak van haar hond Mike blijkt er een gebroken glas te liggen. Meteen wil Barbara weten wie dat gedaan heeft. Lorelei bekent al snel, zich van geen kwaad bewust. Daarop giet Barbara de glasscherven uit in een bord om haar duidelijk te maken dat dat hetzelfde is. “Ik ging dat wel opkuisen”, probeert Lorelei nog, maar het kwaad is geschied. Daarna lijkt het eindelijk door te dringen bij Lorelei.

“We hebben een glasbak en ik heb hen die getoond, maar ze hebben tunnelvisie”, besluit Barbara Sarafian.

Bekijk hier het fragment uit Kotmadam Sarafian:

Kotmadam Sarafian is iedere dinsdag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...