‘Kotmadam Sarafian’ verwelkomt nieuwe student Aaron

Na het vertrek van Bram is er in het kot van Barbara Sarafian in Kotmadam Sarafian een plaats vrijgekomen. Lang staat die kamer niet leeg, want met Aaron wordt er een nieuwe student op muzikale wijze verwelkomd.

In de meest recente aflevering van Kotmadam Sarafian konden we zien hoe Bram aan zijn kotgenoten Audélia, Bram, Delphine, Jitse, Jasper, Lorelei en Rowan liet weten dat hij het huis zou verlaten. Dat vertrek ging al langer in de lucht, want Bram voelde zich nooit helemaal thuis in het huis en binnen de groep.

Aaron

Door het vertrek van Bram was er dus een lege kamer in het huis van Barbara Sarafian om het nieuwe jaar te beginnen. Jitse ziet dat als een de ideale kans om zijn goede vriend Aaron toe te voegen aan Kotmadam Sarafian. Die wordt daarop geïntroduceerd bij Barbara en mag op ‘sollicitatiegesprek’. Dat verloopt zonder problemen en dus is de nieuwe kotgenoot gekozen.

Als Aaron daarop langskomt met zijn gerief, staat de volledige groep hem op te wachten. Iedereen helpt ook meteen met zijn gerief naar binnen en naar zijn kamer te dragen. Barbara Sarafian begint zelfs spontaan te zingen voor haar nieuwe student. “Ik vond het wel spannend en was vrij nieuwsgierig. Ik vond het sympathiek om zo open ontvangen te worden door mensen die ik eigenlijk totaal niet ken”, is ook Aaron blij met zijn nieuwe woonst.

Bekijk hier de verwelkoming van Aaron in Kotmadam Sarafian:

Kotmadam Sarafian is elke dinsdag om 20.40 uur op VTM te zien.

Meer
Lees meer...